Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Fly- og højdeskræk

Behandling: Jeg har i mange år at have lidt af fly- og højdeskræk, med symptomer som kvalme, maven "snører sig sammen", svimmelhed, susen for ørerne, banken og dunken i hovedet, rystende ben og rysten i kroppen, spændthed, trang til at skulle på toilettet, kvælningsfornemmelse og efterfølgende følelse af udmattelse. Efter blot én behandling med TFT, før en flyrejse til Sri Lanca, blev jeg min angst kvit.
Jeg forsøgte rationelt at forklare mig selv den nye situation i flyveren, det var svært, i starten, at acceptere at TFT behandlingen havde haft denne mirakuløse virkning, men jeg måtte overgive mig.
Flyveturen forløb uden angstsymptomer. På feriens tredie dag skulle vi bestige et højt bjerg med udvendige trin, udført dels i sten, dels i træ og dels i jern. Tidligere ville jeg end ikke have overvejet at dletage i sådan en "bjergklatring". Nogle steder var der rækværk, andre steder ikke. På turen op kom følelsen af "jeg kan ikke flytte mine fødder", benene rystede ukontrollabelt men målet stod klart for mig, nemlig at nå hele vejen op. Det lykkedes og jeg havde en stærk følelse af sejr, velvære, power og lettelse. Mange års begrænsninger var væk.
Turen ned gik som en leg, jeg følte nærmest at jeg kunne flyve og jeg var lykkelig over min personlige sejr, jeg havde besejret frygten. Det var som at få et nyt liv forærende, helt nye muligheder uden begrænsninger af på grund af frygt og angst. Følelsen af total taknemmelighed er overvældende. Livet er ganske enkelt for kort til angst og fobier.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396