Type: Klient

Kategori: Stress

Kort beskrivelse: Stress

Beskrivelse af problem: Stress på arbejdet eller når jeg skal have gæster

Behandling:
Jeg oplever stress når jeg skal præstere noget. Det kan være når en arb. opgave som skal løses eller vi skal have gæster til middag i hjemmet.
Mine oplevelser er at kroppen reagere med hjertebanken, jeg føler stor ubehagelig varme over alt (fugtig på hele kroppen især varme og sved i hoved.) Jeg føler angst, jeg ryster og bliver nemt hysterisk og ude af balance. Snurren i venstre side af hoved øre og hals.

Jeg er blevet behandlet med TFT af Randi G. Jensen

Randi begyndte behandlingen med at spørge om hvor problemet sad, hvordan det udartede sig, bad mig vurdere smerten med et tal på en skala fra 1 – 10.
Hvor 1 er et lille problem og 10 er et meget stort problem.
Jeg vurderede det til et 8 tals problem.

Randi bankede med lette tryk forskellige steder på hænder, hoved og overkrop, bad mig koncentrere mig om problemet og hvor smerten sad.

Min smerte flyttede sig til venstre side af kroppen, flyttede sig igen til armen og derefter til mit haleben og fod jeg var også træt og dårlig, imens hun stadig bankede med lette tryk og stillede spørgsmål og bad mig føle ubehaget og forklare hvad det værste var og hvilken følger det kunne få.
Bad mig løbende vurdere ubehaget på skalaen 1-10

Jeg kom frem til at i Januar mrd. 2004 væltede jeg på cykel pg.a. sne og glat føre. Vej og fortov var ikke ryddet for sne.
Jeg oplevede faldet fra cyklen som et langsomt fald hvor jeg nåede at vende skulder og hænder og knæ til, så jeg undgik at få hovedet i asfalten.
Forbipasserende stoppede og spurgte om jeg var kommet noget til og om jeg skulle have hjælp.
Min reaktion var at jeg sagde at alt var i orden.
Men alt var ikke i orden jeg blev så rasende at jeg faktisk burde have vrælet men sagde til mig selv ingen selvmedlidenhed her stop det snøften og videre med dig.

Siden da har jeg døjet med diffuse smerter med hoved, hals og øre og føler jeg er svedt og har det dårligt ved mindste forhindring
Ved behandlingen oplevede jeg at ved at påvirke forskellige punkter på kroppen med lette tryk og spørge ind til problemet ,at problemet kunne flytte sig men i trykke hænder kunne jeg slippe min vrede og tilbageholdte gråd og smerter som hændelsen havde givet mig.

De små berøringer (Tanke Felt Terapi banke teknik) og spørgen ind til problemet har gjort hverdagen lettere og hjulpet mig af med min stress og problem.
Randi har også undervist mig i TFT så jeg lige kan behandle mig selv, hvis tilbagefald skulle opstå.
Dette har endnu ikke været aktuelt.

Vi har lige haft gæster til middag hvor jeg ingen påvirkninger havde med stress, sved og hjertebanken. Mine arb. opg. stresser mig ikke, jeg tar den tid der skal bruges til opgaven og der kan sagtens ligge flere opgaver foran mig uden at det påvirker mig.
Yderligere giver det mig en god følelse at skrive og viderebringe denne oplevelse til andre.

En stor tak til Randi.
Randi har med sit rolige væsen , kompetente viden og udførelse af Tanke Felt Terapi og undervisning givet mig en lettere hverdag.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396