Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Generaliseret angst

Behandling: Jeg har gennem det sidste l Yz år været i medicinsk behandling på grund af en generaliseret angst, som har udartet sig som en evig bekymring for specielt min mand og børn - især med angst for alvorlige sygedomme. Denne behandling har betydet at jeg ikke længere er så fokuseret på sygedomme - men jeg har selvfølgelig også været bekymret for om jeg nogen sinde skulle komme ud af medicineringen.

En dag hørte jeg så om Bodil Kyed og om TFT -terapi - og efter nogle overvejelser besluttede jeg mig til at kontakte Bodil- da jeg håbede at hun gennem terapien kunne hjælpe mig med at bearbejde min angst - uden brug af piller.

Jeg havde på forhånd læst om TFT -terapien på nettet - og jeg må ærligt indrømme at jeg var lidt forundret over at det skulle kunne lade sig gøre at sætte gang i \"helbredelses-processen\" ved at der blev banket let på bestemte punkter af kroppen. MEN jeg blev overbevist!

Ved den første konsultation fik vi stille og roligt snakket os ind til problemet - og efterfølgende da Bodil begyndte at banke bl.a. på min hånd begyndte der at ske mærkelige ting. Pludselig begyndte jeg at græde ogjeg fik lige pludselig sat ord og følelser på min angst noget jeg ikke rigtig havde prøvet gennem den medicinske behandling.

Derhjemme skulle jeg så selv fortsætte terapien ved at jeg ca. l gang i timen skulle banke mig selv på siden afhånden samtidig med at jeg skulle fokusere på min ynglingsfarve. Og hvis angsten for sygedomme tog overhånd - skulle jeg fokusere på sygedommen samtidig med at jeg bankede på hånden. Og det hjælper - jeg får ro i tankerne og rar fokus på andre vigtigere ting.

Ved næste behandling begyndte vi at tale om mit selvværd eller mangel på samme - og på den måde dukkede der lige pludselig mange glemte tanker og følelser op til overfladen - bla. oplevelser tilbage fra min barndom - som jeg bare havde \"gemt\" langt væk.
Under terapien oplevede jeg at jeg pludselig så mine følelser som en rød bold på størrelse med en tennisbold - som i behandlingens forløb ændrede sig til en lille lilla bold - det føltes meget mærkeligt at mine følelser blev synlige på den måde. Og det er vel at mærke IKKE fordi Bodil siger at sådan SKAL det se ud!!

Jeg har været hos Bodil 3 gange - og har da stadig brug for at være i behandling - men jeg er godt på vej og jeg ved nu at TFT -terapien har sat gang i nogle processer hos mig. Jeg har i forskellige situationer \"behandlet\" mig selv - det kan feks. være hvis der er noget jeg er nervøs for - så sætter jeg mig nogle minutter, og fokuserer på \"problemet\" samtidig med at jeg banker mig selv på siden af hånden eller i panden og så rar jeg ro i tankerne til at komme videre. Oven i har jeg nu i 5 uger været ude af medicinen, som jeg fik mod min angst.

Jeg havde en naturlig skepsis, da jeg konsulterede Bodil Kyed første gang - men jeg kan trygt anbefale behandlingen til andre - også fordi man ikke kun er i behandling mens man er hos TFTterapeuten - man rar også et \"redskab\" med sig hjem, som man kan/skal bruge når tankerne begynder at gå i negativt selvspind.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396