Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Angsten var ved at isolere mig – nu er den væk!

Behandling: Som jeg sidder her, virker det helt urealistisk at tænke på.
At jeg for bare et år siden var bange – meget bange.
Hver dag. Hver time. Hvert minut....
Jeg var bange for at være alene, men også for at være sammen med flere på samme tid. Bange når jeg gik på gaden, men ligeså bange når jeg blev hjemme. Bange for at være i aflukkede rum, butikker, tog eller biografer – og samtidig bange for at gå på strøget og i åben, fri natur. Angsten kom fra den ene dag til den anden udløst af en ubehagelig besvimelse i et tog, - men udviklede sig hurtigt uden jeg kunne gøre noget.
Jeg plejer at beskrive angsten – og følelsen i maven – som minutterne inden man går ind til en eksamen. En nervøsitet som er sund hvis man skal ”på” i et kort stykke tid og er positivt sat op og spændt, men en ubeskrivelig opslidende og anstrengende følelse når den er der konstant. Denne følelse blev voldsomt forværret når jeg pressede mig selv til alligvel at gøre ting jeg ”plejede” at kunne, og medførte ofte flere timers hjertebanken og svedeture inden jeg skulle ud af døren. Kroppen sagde voldsomt fra men jeg pressede den - indtil jeg ikke kunne holde til det mere.

Via en tilfældig læst artikel om Tanke Felt Terapi i et magasin kom jeg i forbindelse med Regine, som viste sig at blive min store redning. Hun tog som den absolut første mit problem dybt seriøst, og virkede hverken overrasket eller uforstående for min historie. Regine er en fantastisk tillidsvækkende og oprigtig kærlig person, som med sit store hjerte formåede at give mig energi og livslyst tilbage. Der faldt en kæmpe stor sten fra mit hjerte da jeg oplevede en forbedring af angsten og fobierne efter ca. 4 behandlinger med TFT, og en endnu større sten da jeg pludseligt ikke længere mærkede nogen fysisk reaktion over de tidligere frygtindgydende ting. En helt igennem overvældende frihedsfølelse, som jeg slet ikke er i stand til at bekrive.

Det er nu gået et år – og jeg har ingen angst eller lignende tilbage i mig. Den forsvandt lige så hurtigt som den dukkede op.

Bodil, 25 år, København


Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396