Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Højdeskræk

Behandling: Jeg har i mange år, gået med en angst for at køre i elevator, samt højder, som især kunne give mig mavekneb, når tiden nærmede sig for den årlige skitur med familien, bare tanken om en skilift kunne gøre mig helt dårlig, så heldet var med mig, da jeg lige efter nytår så en artikel om tankefelt terapi.
Jeg ringede lige efter nytår og forklarede, hvad mit problem var og at skituren allerede var om 14 dage. Jeg fik aftalt en tid ugen efter og jeg skal love for der skete en hurtig forandring under behandlingen.

Efter de første 1 ½ time havde jeg svært ved at genfinde den følelse af angst ved at tænke på højder og elevatorer.

Ved næste behandling kørte vi til Amagerbroen, hvor der godt nok er langt ned. Til og starte med kunne jeg ikke nærme mig kanten, men ved hjælp af banke tekniker, lykkedes det mig til sidst at kunne stå og læne mig ud over rækværket og se ned i vandet uden og føle ubehag ved det. Utroligt.

Næste stop var fisketorvet, hvor jeg tog elevatoren mange gange op og ned, samt skulle stå på det øverste dæk os se ned. Dette lykkedes også ved hjælp af banke teknikken.

Nu skulle den store prøve så bestås, så jeg tog med familien til Norge, og utroligt nok, var den angst jeg plejede og have fuldstændig forsvundet, og godt hjulpet på vej med banke teknikker jeg har lært og bruge i nød situationer, er det første gang jeg har haft en så dejlig ferie. Selv da skiliften gik i stå, allerøverst oppe var der ingen angst.

Jeg har kun ros til overs for denne behandling, som stadig er ud over min fatteevne, men hjælper, det gør den, så jeg er slet ikke sen til at anbefale denne behandligsform, når jeg hører andre med angst eller fobier.

Hilsen Gitte, 38 år.




Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396