Type: Klient

Kategori: Fobier

Kort beskrivelse: Fobier

Beskrivelse af problem: Jeg var meget bange for at køre bil påå motorvejen

Behandling: Jeg har i længere tid undgået at køre på motorvejen, da jeg blev tiltagende bange for at besvime og køre galt. Sidste gang jeg kørte på motorvejen for flere år siden, blev jeg faktisk så dårlig at det hele svimlede og jeg måtte køre ind til siden og lade min søn overtage rattet.
Det startede altid med snurren i nakken, så kom der hjertebanken og så trak jeg vejret alt for hurtigt pga. nervøsitet ( sagde min læge )og fik det værre og værre.. Ved den sidste episode huskede jeg en meget gammel tilbagevendende drøm hvor jeg kører galt i en blå bil, lander på motorhjælmen og dør, så jeg ikke ser mine børn vokse op. Tænk – jeg havde købt en blå bil !!!!
Jeg kommer hos Nanet for at se om hun kan hjælpe.
Under beh. bliver jeg spurgt om det værste der kan ske og bliver bekræftet i at det jo teoretisk set godt kan ske, jeg får alle de ubehagelige følelser mens jeg sidder der, og bliver ked af det. Nanet spørger hvornår jeg oplevede de følelser første gang og jeg husker pludselig en episode for over 20 år siden. Jeg kørte med min søn i barnestol bagi, og vi overværer et trafikuheld, hvor føren lander på motorhjælmen, ( det var ikke engang på motorvejen ).
Nanet behandler mig hele tiden og stille og roligt daler ubehaget, og efter ca. 40 minutter har jeg det fint, jeg er træt men afslappet.
Vi kører så en tur på motorvejen i min blå bil.
Jeg spænder noget op i starten og får lidt snurren i nakken, men der sker ikke mere, det er som om det ikke er mig der kører, der mangler noget.
Jeg begynder at slappe af og vi kører rundt i 20 minutter uden problemer.
Herligt!!!
Efter 14 dage spørger Nanet mig om jeg har kørt mere på motorveje, jeg svare ” hvorfor det, det har jeg da nok, ?? ” Tænk – jeg havde helt glemt at jeg havde haft problemer med det, det er ligesom helt væk !!!!

Lis

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396