Type: Klient

Kategori: Spiseforstyrrelser

Kort beskrivelse: Spiseforstyrrelser

Beskrivelse af problem: Bulemi/spiseforstyrrelse

Behandling: Før jeg startede hos Hanne var jeg meget fortvivlet, forvirret og havde ikke noget der lignede overskud til noget som helst. Når jeg blev ked af det eller følte mig alene, spiste jeg. Af frygt for at blive tyk af al den mad udviklede jeg bulimi.
Jeg var meget afhængig af mine forældre og kunne ikke overskue, hvis noget skulle ske dem og jeg var så langt væk fra dem. Har aldrig syntes at min mening kunne være god nok - har altid ment det samme som dem jeg så op til - det være veninderne, bror eller forældre. Ville gerne være perfekt i alles øjne og var sikker på, at jeg ikke var god nok, hvis jeg ikke mente det samme som andre. Snakkede folk efter munden i stedet for at være ærlig. Følte at alt blev meget forvirrende, når jeg ikke fik sagt tingene lige ud og alt blev mere og mere forvirrende inde i hovedet og følelserne blev større og større.
Mit humør svingede meget op og ned. Når jeg følte, at jeg havde styr på tingene - altså kunne kontrollere mit overspisning, var jeg glad, men det kunne vende meget hurtigt. Ellers, når det hele løb løbsk, var jeg doven, sur, ked af alt, irriteret, ret ud sagt en tikkende bombe af humørsvingninger..
TFT behandlingerne fik mine øjne op for, hvor det er, at jeg bremser mig selv og hvad jeg kan gøre for at gøre Marlene glad igen.
Behandlingerne var en slags hypnose for mig. Jeg kom i kontakt med nogle følelser, som jeg ind imellem har følt i små doser, men under TFT kom de frem i enorme mængder.
Jeg mærkede mange af følelserne som en kvælende klump i halsen, der voksede og voksede. Blev også rundtosset, hvilket viste mig, at jeg er nødt til at stå på egne ben og sige min mening. Tårerne fik frit spil og det føltes som en kæmpe byrde, der forlod mig, når de trillede ned af kinderne. Ikke noget med at det var flovt eller føltes akavet at græde, for det er jo en del af mig - og det er sgu okay at være mig :o)
Efter TFT har jeg i perioder brugt metoderne, dog ikke nok, kan jeg godt mærke. Jeg har altid været til de hurtige løsninger, hvilket bulimi er et udmærket eksempel på, og dette er ikke noget man lige gør færdig på et par dage. Men bare det, at jeg har erkendt, at "Rom ikke blev bygget på én dag", har allerede bragt mig et skridt videre.
Når jeg gør noget godt for mig selv, så som at lade være med at benytte mig af den "nemme løsning", når jeg har spist noget, er jeg nu fuldt bevidst om, at der ikke er nogen nemme løsninger - de eksisterer bare ikke længere i min verden! Altså har jeg ikke trangen til bulimi, men min sliktrang er der endnu – så den skal nok også ”bankes” væk.
Er ikke ked af det mere over afstanden til mine forældre og har også fået talt med min bror i en hel time i telefonen, det er aldrig sket før!!
Psykisk har jeg fået meget mere overskud, faktisk også fysisk. Humørmæssigt, svinger det stadig lidt, men jeg er hurtig til at opfange, hvad det er, der får det til at svinge og så gøre noget ved det!
TFT’en har været en døråbner til at finde mig selv – og jeg kan varmt anbefale metoden til andre
Malene

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396