Type: Klient

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter

Beskrivelse af problem: tft behandling af lænderygproblemer

Behandling: Efter at have gennemgået vellykket behandling for en fobi og en særdeles vellykket behandling på 9 gamut punktet mod facetledsskade eller discospropotion i lænden hos Torben Renner Andersen, har jeg adskillige gange benyttet denne teknik i kombination med en meget blid øvelse for lænderyg problemer, og det virker hver gang.
Min egen oplevelse under behandlingen var utrolig. Jeg lå på maven og svajede bagover i ryggen ved at støtte mig på albuerne, som var placeret samlet under brystkassen i en nogenlunde ret vinkel i forhold til skuldrene. Denne stilling giver det rigtige svaj i ryggen og mit åndedræt bevirker, at lænden hæves og sænkes blidt. Denne bevægelse sørger for, at man slapper af, samtidig med, at hvirvelledene i ryggen kan komme til at flytte sig på plads. Samtidig bankede min kæreste let på punktet mellem lillefinger og ringfingerknoglerne... på håndryggen. Lænden blev meget varm på det skadede sted, og efter ca 10 - 15 minutter kunne jeg mærke, at knoglen gled på plads, som om en hånd blidt skubbede den ind, hvor den hørte til.

Jeg har ca. 10 - 11 gange benyttet teknikken på andre med lignende rygskader og de behøver som regel kun 10 - 15 min. behandling, før de er kurerede og skaderne kommer ikke umiddelbart igen selv ikke efter 6 mdr, har der været tegn på, at skaden er dukket op igen. Mindst én af disse klienter havde haft de samme rygproblemer i mere en 2 år, så det må siges, at være en succes.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396