Type: Klient

Kategori: Depression

Kort beskrivelse: Depression

Beskrivelse af problem: Jeg følte mig deprimeret

Behandling: Min oplevelse med Tanke Felt Terapi

Jeg har gået i terapi hos Niels Gyldenkærne et stykke tid, og en dag kom jeg og havde flere ting, som jeg trængte til at arbejde med. Så foreslog Niels TFT.

Det primære var at jeg følte mig meget deprimeret, livet føltes håbløst og jeg var utrolig ked af det. For første gang i mit liv overvejede jeg, om jeg skulle kontakte min læge og få noget for en eventuel depression, det var ikke let, da jeg på ingen måde er tilhænger af medicin og slet ikke kunne forestille mig at skulle have medicin, eller en depression for den sags skyld.

Min oplevelse af TFT var helt utrolig, og jeg fik det meget bedre under sessionen, kunne mærke at de tunge tanker blev lettere, håbløsheden forsvandt og jeg blev gladere. På et tidspunkt kom jeg i kontakt med en voldsom vrede til mine forældre, især min far, og en stor sorg over det, jeg har oplevet i min barndom (vold og druk). Men stille og roligt mens Niels bankede på mig fik jeg det bedre og vreden forsvandt. Jeg kan huske, at jeg tænkte om det mon ville holde og om det var den ”rigtige” måde at komme af med vreden på, eller om det var bedre at leve den igennem, jeg har det meget svært med vrede, så det var en rigtig god måde for mig at komme af med den på. Det mest fantastiske var en oplevelse jeg havde nogen uger efter, jeg kom i tanke om at det var min fars fødselsdag (han er død) og tænkte som jeg plejer dumme svin, men så kunne jeg mærke at det slet ikke var sådan jeg havde det med ham mere, jeg havde tilgivet ham og følte fred inden i mig, der hvor jeg før havde følt had og vrede. Det var helt utroligt og kom fuldstændigt bag på mig. Det var som om den terapi som jeg havde fået hos Niels bare var fortsat og resultatet først blev helt klart efter et stykke tid. Jeg har heller ikke følt den samme depressive tilstand som inden terapien, det er aldrig blevet så håbløst og tungt som før, og det er jeg utrolig taknemmelig for.
Jeg har fået en terapi mere med TFT og det var den samme oplevelse af at få det bedre lige med det samme, og at terapien fortsatte længe efter jeg var gået fra Niels. Jeg kan først rigtig mærke resultatet efter noget tid.

Hanne Friborg

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396