Type: Klient

Kategori: Fobier

Kort beskrivelse: Fobier

Beskrivelse af problem: Edderkoppefobi. TFT Virker bare.

Behandling: Edderkoppefobi
Jeg er 27 år og læser naturvidenskab på Københavns universitet. Jeg har i årevis været plaget af en angst for edderkopper. Min angst har i højeste grad styret min dagligdag. Jeg har aldrig kunnet slappe af på en picnic i parken, en skovtur, eller på en vandretur. Værst har det været, når jeg har spottet en edderkop i min lejlighed, jeg har stået paralyseret og stirret på den og ringet til min kæreste for at bede om hjælp med at fjerne den. Har jeg ikke haft nogle til hjælps, kunne jeg bryde ud i gråd af magtesløshed, det har været en hård kamp at skulle håndtere en edderkop situation.
Efter kun 8 timers tanke felt terapi (TFT) hos Berit Sauer føler jeg mig mere fri i min lejlighed. Jeg har siden terapien haft edderkopper i mit hjem. Jeg har taget en fluesmækker og klapset den, taget toiletpapir omkring den og smidt den ud – alt dette uden ubehag overhoved. Det er mildest talt helt utroligt. Den forfærdelige følelse jeg har lidt under ved synet af en edderkop er fuldstændig forsvundet. Berit kikkede tilbage til min barndom, hvor vi fik snakket om nogle belastende oplevelser, som hun fandt ud af har ligget til grund for min fobi. Terapien har haft en dobbelt virkning, jeg er blevet følelsesmæssig lettet i forhold til min barndoms oplevelse og jeg er sluppet af med min angst for edderkopper.

Med venlig hilsen
Kate Rolsted

Opfølgning af mine oplevelser efter TFT-behandling
Der er gået 3 måneder siden jeg var i terapi hos Berit Sauer, det har været vinter så jeg har stort set ikke tænkt på edderkopper eller blevet konfronteret med dem, siden jeg skrev om virkningen af terapien.
For 2 uger siden havde jeg dog en oplevelse som chokerede både mig selv og mine venner. Vi var i et gammelt hus og jeg spottede en edderkop på væggen lige der hvor vi stod. ”Der sidder en edderkop” udbryder jeg forbløffet – et usædvanligt syn sidst i december. Pigen foran mig skriger op (i ’gamle dage’ ville det have været mig der skreg). Uden at tænke over min handling prikkede jeg lidt til den for at se om den var levende. Det var ret vildt at opleve at virkningen af TFT bare er der og at det var først bagefter jeg opdagede hvor modig jeg var, i forhold til før jeg fik TFT.

Kate Rolsted


Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396