VELKOMMEN TIL HEILESEN OG MYGINDS TEAM

Her er en oversigt over alle dem som er tilknyttet HM´s uddannelsescenter.

Har du spørgsmål kan du altid kontakte den rette vedkommende.

Hanne-Heilesen-new

Hanne Heilesen – Psykoterapeut og grundlægger af Heilesen & Mygind samt HM Psykoterapeutuddannelsen.


Hanne Heilesen organiserer de administrative funktioner i forbindelse med HM Psykoterapeutuddannelse, herunder indskrivning af nye studerende, kursus/skemaplanlægning, udstedelse af eksamensbeviser, elevkontakt m.v..
Hun er specialist inden for traumer og underviser på Heilesen & Myginds uddannelser i transbiologisk traumeterapi samt er ankerperson på supervisionsarrangementer. Hun er medforfatter til bøgerne ”Tankefeltterapi & EFT” og “Tankefeltterapi – løsninger lige ved hånden” samt instruktør af flere DVD’ere fra Frog & Toad Publishing.

Har du generelle spørgsmål, så kan du kontakte hende på mail hanne@mygind.dk eller 70 278 288.

Lars Mygind er en af de mest erfarne EFT/tankefeltterapeuter

Lars Mygind – Psykoterapeut TFT/EFT specialist


Lars er ansvarlig leder for HM Psykoterapeutuddannelsen samt været national koordinator for International BreathWork Foundation, og været med til at starte terapeutforeningen, DETT.dk, FaDP.dk og sidder i bestyrelsen i IMMA (International Metamedicine Association).

Sammen med Hanne Heilesen driver han Heilesen & Mygind som uddanner EFT/tankefeltterapeuter, META-Health Practitioners, Transbiologiske traumeterapeuter og kombinerer de tre ting til en 4 årig psykoterapeut uddannelse kaldet HM Psykoterapeut.

Vil du i kontakt med Lars kan du skrive en mail til lars@mygind.dk eller ringe i hverdage mellem 8-9 på mobil nr. 40327386

Rosalina_Reiter_0145

Rosalina Reiter – Psykoterapeut


Rosalina er selvstændig praktiserende psykoterapeut igennem mange år. Hun har været med til at starte HM psykoterapeut uddannelsen og underviser på højeste niveau, i avanceret traumeterapi.

Baggrund MPF, Medlem af psykoterapeutforeningen siden 1996.
Medudvikler af transbiologisk traumeterapi
Avanceret Peak States Terapeut
TFT/EFT-terapeut
Krop & Gestaltterapeut
Healingsmassør         

Har du nogle spørgsmål vedrørende avanceret traumeterapi teknikker, så kan du henvende dig til hende på mail rosalina.reiter@gmail.com

Maiken_Peschardt_0049

Maiken Peschardt – Psykolog


Underviser i “Det terapeutiske rum/Den psykologiske samtale”

Mikael-Von-200x300

Mikael von Liptak – Psykolog


Underviser i psykologi

Mikael har siden 2003, hvor han blev uddannet som NLP psykoterapuet arbejdet med klienter i sin private praksis. Derudover har han efteruddannet sig indenfor TFT, Hypnoterapi, Coaching, Kognitiv terapi, Narrativ terapi, Mindfulness Baseret Kognitiv terapi og Dialektisk Adfærdsterapi.

Mikael er medlem af Dansk Psykolog Forening, Dansk Psykoterapeutforening, Dansk selskab for for klinisk hypnose og endelig Selskab for adfærds- & kognitiv terapi.

Som klinisk psykolog fra Københavns Universitet, har han primært beskæftiget sig indenfor angst, depression og stress.

Inge Halmø

Inge Halmø – Tankefeltterapeut og METAsundhedsbehandler


Inge er administrativ medarbejder. Hun er bl.a. ansvarlig for vores kontor, fakturering, kursustilmeldinger og er også medlem af studierådet.

Desuden er hun studerende på år 4 af HM psykoterapeutudd.

Du kan kontakte Inge på 40401147 eller Inge@mygind.dk

Elevrepræsentant mangler