Type: Terapeut

Kategori: Præstationsangst

Kort beskrivelse: Klient beskrivelse af TFT/EFT behandling for angst for at præstere

Behandling: Jeg havde problemer med angst for at præstere. Jeg følte ikke at det jeg gjorde, var god nok. Dette problem har plaget mig i mange år. Jeg fik tilbudt TFT/EFT behandling af Aida, men jeg var skeptisk.

Jeg er ikke god til at snakke med andre om mine problemer. Aida Startede med at bede mig om at snakke om mit problem og hvor højt det lå på en skala fra 1-10- det lå på 10.

Hun begyndte behandlingen med at tappe mig forskellige steder på kroppen, ansigtet, min hånd og overkrop. Hun gentog det flere gange. Jeg skulle gentage nogle ord/sætning efter hende bestemte steder under behandlingen. Hun spurgte til mit ubehagets placering og jeg fortalte at jeg kunne mærke et tryg på brystkassen. Under behandlingen flytter trygget til mine ben og hun bliver ved med at spørger ind til ubehaget og hun gentog behandlingen flere gangen til at trygget forlod min krop og mit SUD landede på 0.

Resultat: SUD 0

Jeg sov så godt og trygt den nat. Jeg har aldrig sovet så godt i flere år.

Jeg er taknemlig over det hun gjorde for mig og forundret over hvordan det hele forvandt på en gangs behandlings-session.

 
Category

2017 © Copyright | Heilesen & Mygind | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 26468949

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!

Share This