Type: Terapeut

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Klient beskrivelse af TFT/EFT behandling for smerter i arm og håndled

Behandling: Jeg havde nogle smerter i min arm og i mit håndled. Jeg havde prøvet noget creme og bandage som er specielt egnet til smerter i musklerne eller leddene. Ingen af disse produkter virkede og mine smerter blev bare værre.

Jeg fik anbefalet TFT af min mor, som selv har erfaringer indenfor behandlinger og selve området. Vi startede med at snakke om, hvor højt min smerte lå på en skala fra 0-10 og hvor henne det gik ondt osv. Jeg svarede til at starte med at mine smerter og ubehaget lå på 10+ og at det var min arm og hånd der gjorde ondt.

Jeg var ret skeptisk, da hun først startede behandlingen og tappede på bestemte områder og punkter på min hånd, lymfepunkter, ansigtet og overkrop.

Hun bad mig om at følge hendes fingrebevægelse med øjnene, nynne og trække vejret dybt. Efterfølgende bad hun mig at genvurdere placering af ubehaget på skala fra 1-10 og nu lå den på 5.

Hun gentog hele processen flere gange til jeg kom ned på 0.

Resultat: SUD 0

Jeg er imponeret og forbløffet over hvor hurtigt og nemt det var for hende at få fjernet mine smerter.

 
Category

2017 © Copyright | Heilesen & Mygind | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 26468949

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!

Share This