Type: Terapeut

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: klientens beskrivelse af TFT behandlingen for Kroniske smerter i skulder og ryg (GIGT )

Behandling: Jeg har levet med mine gigt smerter i over 20 år. Jeg tager piller for smerterne og det er hvad jeg har gjort de sidste 20 år. Sådan var mit liv til den dag min Aida spurgte mig om jeg var interesseret i at få lavet en TFT/EFT behandling som kunne hjælpe med mig med smerterne.

Vi gik ind på mit værelse og hun tog min hånd og begyndte at banke op kanten af hånden og spurgte ind til min smerter og hvor de lå en skala og det lå på 10.

Aida fortalte mig at hun vil tappe mildt forskellige steder på mit ansigt og overkrop og at jeg skulle bare følge hendes anvisninger.

Aida gik i gang og stillede spørgsmål mens hun tappede på min hånd og ansigt, overkrop og så skulle jeg lave nogle øjnebevægelser. Hun gentog det hele et par gange og så kunne jeg mærke at mine smerter begyndte at aftage og min krop mere afslappet.

Jeg har levet med mine smerter og levet med at løsningen kun var medicinen til dagen hvor jeg fik min TFT/EFT behandling.

Jeg fik lavet 3 behandlinger hvor vi startede med 10 på skala og endte med et 0.

Resultat: SUD 0

Jeg sover nu igennem hele natten og bruger ikke medicin i samme omfang som før behandlingen. Jeg nyder mit nyt smertefrit liv og anbefaler TFT til alle.

 
Category

2017 © Copyright | Heilesen & Mygind | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 26468949

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!

Share This