Type: Terapeut

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: min beskrivelse af TFT behandling for Kroniske smerter i ryggen

Behandling: M er en mand på 35 år. Han har varer i rygsmerter siden han var 18 år. Han tager smertestillende piller som kan købes som håndkøb, idet han ikke kan lide at tage til lægen. SUD 10+++.

M har hørt om mine behandlinger og ringet for at få en tid hvordan kunne komme på klinikken.

M kom til tiden og var meget nysgerrig på hvordan behandling foregik og om det var noget der gik rundt. Jeg fortalte ham om TFT/EFT behandlingen og hvordan udførte den og brugte en plakat for at vise meridianerne.

Jeg startede med en OP korrektion, hvor jeg bankede på hans håndkant og derefter masserede lymfe-punktet og derefter kravebensvejretrækning. Jeg spurgte ind til ubehagelig og bad om at tænke tilbage til en episode eller den dag han mærkede de smerter for første gang. Jeg bad om at fokusere på det ubehag. Jeg ham at vurdere ubehagets SUD og han sagde 10+++.

Jeg bad ham om at fokuserer på ubehageligt mens jeg startede en fuld sekvens. Jeg begyndte med at banke på håndkanten, massere lymfe-punktet mens jeg siger og gentager bekræftelsen. Derefter banker jeg oven på hovedet, på indersiden af øjenbrynet, og ydre siden af øjet, under øjet, under næsen, under munden, kravebens-punktet, under armen, ribbenspunktet, og punkterne på fingrene mens jeg samtidig gentog essensen af bekræftelsen.

Derfra gik jeg til ni-punktbehandlingen, mens jeg kontinuerligt bankede på mirakelpunktet og bad ham om at følge min fingerbevægelse med øjnene, nynne, tælle til fem og nynne og slut af med en dyb vejretrækning. Jeg bad ham om at genvurdere ubehaget igen og nu lå den på 4.

Jeg gentog processen flere gange til at ubehag på 0.

Resultat: SUD 0

Jeg ringede til M 2 uger efter behandlingen for at spørge ind til hvordan ryggen har det efter behandlingen. Han fortalte mig hvor glad han var for behandlingen og at han følte at han har fået en ”ny ryg”. Han føler sig en ”hel” og kan have et normalt liv som en sund 35-årige mand.

 
Category

2017 © Copyright | Heilesen & Mygind | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 26468949

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!

Share This