Type: Terapeut

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Case: Ufrivillig vandladning ( dreng på 6 år)

Behandling: I er en lille dreng som her problemer med ufrivillig vandladning siden fem års alderen. Moren fortæller at:” vi har været til undersøgelse ved egen læge og på OUH men intet har hjulpet. De siger hele tiden at det skal se i det an og at han sandsynligvis vokser fra det. Ingen forbedringer og I har stadig samme problem.”

I har fået et lavt selvværd og er meget ked af det på grund af det og især når han er startet skole nu. Han overnatter ikke med nogen med frygt for at tisse i sengen.

Moderen kender til TFT behandlinger, idet jeg har lavet flere behandlinger på hende, hvor hun har fået det meget bedre og er gået fra et SUD på 10 til et SUD på 0.

Jeg spurgte moderen om jeg måtte lave behandlinger på ham netop for dette problem. Hun sagde ja men spurgte forsigtigt om man kan lave behandlingerne på et barn. Jeg svarede ja og forklaret at trinene var det samme. Jeg foreslog at vi startede med at give hende en behandling ift. hendes angst og skyldfølelse vedrørende I's ubehag.

Moderen fik hele TFT sessionen et par gange og var overrasket over hvor meget det fyldte hos hende. Jeg fik Moderens angst og ubehag fra 10 plus til 0.

Jeg fik lavet fuld TFT/EFT på hende, ni-punktbehandling, mens jeg kontinuerligt bankede på mirakelpunktet, og mens de ni trin udføres og sluttede af med GLT-afspændinger.

Jeg startede med I på hans værelse. Han sad på sengen for det var også der uheldet skete hver nat. Jeg bad Moderen om at sidde ved siden af I, så han føler sig mere tryg. Jeg tog fat i hans hånd og tappede på håndkanten er begyndte at spørge ind til ubehaget. Han er god til at fortælle om hvor meget det var ubehageligt for ham. Jeg brugte samme ord som han brugte og snakke videre derfra for at få ham til at italsætte og sætte ord på det er følelser han havde.

Jeg fortalte ham hvad jeg vil gøre I forhold til at trappe og så videre. Og viste ham hvordan ved at trappe oven på hovedet, inderside af øjenbrynet, ydreside øjet, under øjet, under næsen, under munden, kraveben-punktet med en dyb vejrtrækning, under armen, under ribben, og så punkterne på fingrene. Vi slutter af med GTL.

Jeg spurgte om han var okay, og han nikkede smilende. Jeg startede behandlingen og han var med hele vejen igennem. Han er god til at fokusere på det ubehagelige, og det hjalp meget at jeg valgte at udføre behandlingen på I's seng. Jeg spurgte ham om SUD (efter jeg forklarede hvad det betød, så han kunne forstå det). Han snart vil sige, er han lå på det højeste, altså 10. Jeg lavet tre behandlinger på ham med en uges mellemrum. Vi startede et SUD på 10 er landet på et SUD på 0.

Resultat: SUD 0

Resultatet er at han ikke tisser i sengen mere. Han tjekker sengen hver morgen og jubler over at den er tør. ” jeg har gjort det” jubler han. Han er en gladere dreng nu og moren er mega glad og har mindre vask til dagligt.

 
Category

2017 © Copyright | Heilesen & Mygind | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 26468949

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!

Share This