Type: Terapeut

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: smerter i venstre knæ (delvis lammelse efter hjerneblødning og bil ulykke)

Behandling: Stine 2. session med TFT for smerter i venstre knæ.
Stine er en voksen kvinde som for mange år siden var ude for en bil ulykke og efterfølgende blev ramt af en hjerneblødning som gør Stine delvis lam i venstre side. Venstre arm og venstre ben fungerer, men Stine oplever en del smerter i sit venstre knæ. Stine oplever især smerten når hun skal rejse sig fra sofaen og de næste 6-8 skridt er smerte fulde. Vi skal arbejde med Stines smerte i knæet.
I dag ville Stine gerne have fokus på begge sine knæ, da hun af lægen har fået fortalt, at der er en begyndende slidgigt i højre knæ.
Når ubehaget/smerterne er størst er ubehaget på SUD 10, i dag kunne den komme på en 4.
Stine mærker en mørk varm plet på indersiden af sit venstre knæ, det flytter sig til foden og hælen som en prikkende fornemmelse, som når et ben sover og det bliver rettet ud og blodet løber frit igen, så en god fornemmelse.
Det går nu over til en øm prik, i venstre hæl, Stine beskriver det som at der er noget der mosler rundt, det skal bare have lov til at arbejde videre uden opmærksomhed.
Vi går tilbage til den mørke varme plet og der opstår en tanke hos terapeut, at ”livet er farligt” Stine begynder at smile lidt og siger ”nej ikke farligt, men lev livet og vær glad”.
Stine oplever, at gå lidt ind og ud af sin krop. Hun fortæller, at over en periode på ca. 2 år var der en dyb kærlighed til en mand som pludselig ikke ville have hende alligevel, en ulykke som gjorde, at Stine havde en skinne/stativ skruet fast til knæ/ben, og en skilsmisse, flere selvmord fra personer som var tæt på Stine.
Stine er dog hurtig til at komme ind i sin krop igen, der dukker en rød farve frem og røde plastre som skal sættes på der, hvor stativet har siddet fast på benet, op til venstre knæ og sætningen LIVET ER GODT OG JEG ELSKER MIG SELV, der skal være plads til fest. Det får lov til, at brede sig i Stines krop, hun smiler og små griner lidt.
SUD er nu på 0 for venstre knæ og fod/hæl. Højre knæ var helt uden smerter, det havde ikke brug for at blive arbejdet med.

Resultat: Stine har mindre smerter og kan rejse sig fra sofaen og gå uden smerter. Stine er begyndt at træne og styrke sit venstre ben og arm.

 
Category

2017 © Copyright | Heilesen & Mygind | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 26468949

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!

Share This