10
marts
2022
10:00 — 17:00
25.000DKK
Mygind Institute
Hellerupvej 10, baghuset 2. sal

Hellerup, 2900 Danmark
Linda Betsy Lauridsen
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Psykosomatisk forståelse og analyse af symptomer og det at skabe en terapi plan.

En uddannelse, der vil forandre dit syn på sundhed, sygdom og mulighed for hurtigere helbredelse!

Vil du være blandt verdens bedste terapeuter/behandlere/sundhedspersonale? Så kan du have stor glæde af at gennemføre terapeut uddannelsen i METAsundhed.

METAsundhed bygger på din intelligente krop, menneskets urbiologi og bygger bro mellem følelser, oplevelser, overbevisninger, fysiske symptomer og psykiske ubehag/problemer. Som terapeut giver denne forståelse dig en mulighed for at give din behandling en anderledes holistisk tilgangsvinkel, som er meningsfuld for dine klienter. Når klienten forstår denne sammenhæng øges chancen for at der kan ske helbredelse på alle planer.

HVAD DU LÆRER

På denne uddannelse lærer du indenfor en terapeutisk ramme, at hjælpe klienter til at forstå deres sygdom i et METAsundhedsperspektiv samt at udarbejde en komplet terapiplan i forhold til de ting der afdækkes i METAsundhedsanalysen.

Du vil blive indviet i hvordan vi og vores hjerne har udviklet os, igennem evolutionen. Du vil få en større indsigt i hvorfor vi har udviklet de enkelte organer, der styres af et af de fire hjernelag, samt hvilket relæ der styrer hvilket organ.

Det vil gøre dig meget bedre til at forstå både din egen og dine klienters proces. METAsundhed/metamedicin er noget for dig, hvis du ønsker at forbinde videnskabelig præcision med selvansvar, selvforståelse og større bevidsthed.

KVANTESPRING

På denne uddannelse får du mulighed for at tage et kvantespring både som terapeut og menneske. Du lærer at finde triggere og UDINer, for derefter at lave den rette terapiplan til den enkelte. Uddannelsen foregår som en blanding af teori og praksis og der afsluttes med mundtlig eksamen og skriftlig prøve på sidste modul.

Endelig certificering sker når man har afleveret og fået godkendt 5 gode case historier.

Du vil under forløbet få udleveret den danske METAsundheds manual, hvor 200 organ- relaterede sygdomme vil være beskrevet, og hvilken fase samt biologisk årsag og eksempler på konflikt-temaer.

rsz_body_bg2

Uddannelsen varer 18 dage.

FORUDSÆTNING FOR DELTAGELSE
Inden uddannelsen er det en forudsætning af man har taget grundkurset: “Din intelligente krop”, grundkursus i METAsundhed eller har set video’en med grundkursus i METAmedicin, der kan købes her.

Desuden er det et krav at man er uddannet i en følelsesforløsende teknik, minimum to dages EFT/tankefeltterapi, find datoer her: klik her

PRAKTISK INFO

4 moduler af 4 dages varighed og 2 enkelt dage 

Undervisere: Linda Lauridsen og Nadia Zarling.

Pris: kr. 25.000,-

For at reserve din plads skal der betales et depositum på 5000 kr. ved tilmelding. Depositum refunderes ved framelding senest 1 måned før kursus start.

Afbetalingsordning

Alternativt er der mulighed for en afbetalingsordning, der løber max over 12 måneder. Pris pr. afdrag 200 kr. for administration.

Uddannelsen er et obligatorisk modul på andet år af HM Psykoterapeut-uddannelsen.

DATOER:
Modul A: 10-13. marts – Modul B: 12-15. maj – Modul C: 11.-14. august – Modul D: 3-6. november 2022

Og to af følgende dage: 23. marts, 4. maj, 16. august, 6. oktober

Tider er på alle moduler: kl 10-17 – Sidste dag: kl 10-16

Hvor: Mygind Institute, Hellerupvej 10, baghuset 2.sal, 2900 Hellerup

Gå gennem porten mellem nr 6 og nr 8 og når du kommer ind i gården, så drejer du til venstre og går ned forenden – her ligger et gult pakhus i 2 etager og det er her vi holder til på 2. sal. Der er møbeludstilling i stuen og på 1. sal. Vær opmærksom på at der ikke er parkering i gården men på de nærliggende vej.

Det er en god ide at medbringe indesko eller varme sokker.

Uddannelsen er et obligatorisk modul på andet år af HM Psykoterapeut-uddannelsen.

GENTAGELSE – GENOPFRISKNING
Skal du have den genopfrisket så kan du tage pr. modul til 3.500.- eller hele uddannelsen 12.500.- for alle 4 moduler.

Vi tilbyder på alle vores kurser og uddannelser, en afdragsordning ring og hør mere.

Ovennævnte pris gælder for de studerende, der tager modulet individuelt. Hvis man deltager på det fulde forløb af HM Psykoterapeut-uddannelsen, opnås en besparelse.

Tilmelding tlf 70 278 288 eller email kontor@mygind.dk

Har du spørgsmål til uddannelsen så kontakt Lars Mygind tlf. 40327386 eller mail kontor@mygind.dk