08
april
2022
11:00 — 18:00
DKK25.000
Mygind Institute – Tornby
Skovbrynet 1

Hirtshals, 9850
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

4 moduler af 4 dages varighed og 2 enkelt dage

Datoer: 2022

Modul A: Fredag d. 8.-11. april
Modul B: Torsdag d. 23.-26. juni
Modul C: Torsdag d. 22.-25. september
Modul D: Torsdag d. 10.-13. november

Plus to af følgende fire datoer: 26. april, 14. juni, 8. september, 24. november

Tider er på alle moduler:

Dag 1:  kl 11-18
Dag 2: kl 10-17
D
ag 3: kl 10-17
Dag 4: kl 10-16

Hvor: Mygind Institute, Skovbrynet 1, 9850 Hirtshals

Undervisere: Lars Mygind og Nadia Zarling

Pris: kr. 25.000,- inkl. logi i delt dobbeltværelse uden mad samt certificering og METAsundheds manual. Enkeltværelse koster et tillæg på kr 3.000

For at reservere din plads skal der betales et depositum på 5.000 kr. ved tilmelding. Depositum refunderes ved framelding senest 1 måned før kursus start.

Krav: Inden uddannelsen er det en forudsætning af man har taget grundkurset: “Din intelligente krop” eller har set DVD’en med grundkursus i METAmedicin, der kan købes her.

AFBETALING

Alternativt er der mulighed for en afbetalingsordning, der løber over  max. 12 måneder. Pris pr. afdrag 200 kr.

Skal du have uddannelsen genopfrisket, kan du tage hvert modul til kr. 4.000,- eller hele uddannelsen for kr. 12.500,- altså alle 4 moduler.

Uddannelsen er et obligatorisk modul på andet år af HM Psykoterapeut uddannelsen.

Ovennævnte pris gælder for de studerende, der tager modulet individuelt. Hvis man deltager på det fulde forløb af HM Psykoterapeut-uddannelsen, opnås en besparelse.

Spørgsmål og tilmelding: tlf 70 278 288 eller email kontor@mygind.dk

Vi følge de internationale standarder fra IMMA: https://www.meta-health.info/meta-health/professional-standards/

Psykosomatisk forståelse og analyse af symptomer og det at skabe en terapi plan.

En uddannelse, der vil forandre dit syn på sundhed, sygdom og mulighed for helbredelse!

Vil du være blandt verdens bedste terapeuter/behandlere/sundhedspersonale? Så kan du have stor glæde af at gennemføre terapeut uddannelsen i METAsundhed.

METAsundhed bygger på menneskets ur biologi og bygger bro mellem følelser, oplevelser, overbevisninger, fysiske symptomer og psykiske ubehag/problemer. Som terapeut giver denne forståelse dig en mulighed for at give din behandling en anderledes holistisk tilgangsvinkel, som er meningsfuld for dine klienter.  Når klienten forstår denne sammenhæng øges chancen for at der kan ske helbredelse på alle planer.

HVAD DU LÆRER

På denne uddannelse lærer du indenfor en terapeutisk ramme, at hjælpe klienter til at forstå deres sygdom i et METAsundhedsperspektiv samt at udarbejde en komplet terapiplan i forhold til de ting der afdækkes i METAsundhedsanalysen.

Du vil blive indviet i hvordan vi og vores hjerne har udviklet os, igennem evolutionen. Du vil få en større indsigt i hvorfor vi har udviklet de enkelte organer, der styres af et af de fire hjernelag, samt hvilket relæ der styrer hvilket organ.

Det vil gøre dig meget bedre til at forstå både din egen og dine klienters proces. METAsundhed/metamedicin er noget for dig, hvis du ønsker at forbinde videnskabelig præcision med selvansvar, selvforståelse og større bevidsthed.

KVANTESPRING

På denne uddannelse får du mulighed for at tage et kvantespring både som terapeut og menneske. Du lærer at finde triggere og UDINer, for derefter at lave den rette terapiplan til den enkelte. Uddannelsen foregår som en blanding af teori og praksis og der afsluttes med mundtlig eksamen og skriftlig prøve på sidste modul.

Endelig certificering sker når man har afleveret og fået godkendt 5 gode case historier.

Du vil under forløbet få udleveret den danske og engelske METAsundheds manual, hvor 200 organ- relaterede sygdomme vil være beskrevet, og hvilken fase samt biologisk årsag og eksempler på konflikt-temaer.

rsz_body_bg2