02
november
2020
08:00 — 17:00
Heilesen & Mygind – Hellerup
Hellerupvej 10, baghuset 2.sal

Hellerup,2900Danmark
Indlæser Begivenheder

SAMSPILLET MELLEM METASUNDHED OG TBT

Dette kursus har fokus på at forene brugen redskaberne fra TBT/EFT og METAsundhed med empatisk nærvær og psykoterapeutisk skarphed. Hvordan er man både empatisk og procesorienteret med respekt for klientens verden og resultatorienteret i forhold til at afdække f.eks. et fysisk symptom, finde det bagvedliggende traume og får det forløst? Det handler om at skabe et organisk flow i den terapeutiske session hvorved klientens mulighed for at forståelse og forløsning maksimeres.

Når man forstår, hvordan METAsundhed og traumeforløsende teknikker hænger sammen, får man en unik mulighed for at støtte sig selv og sine klienter gennem forskellige symptomer.

Gennem demonstrationer og øvelser undervises der i, hvordan terapeuten bedst udnytter kombinationen af TBT og METAsundhed/metamedicin i den psykoterapeutiske ramme.

Der vil være demonstrationer og træning i at afdække overbevisninger, stress- og løsningstriggere, UDIN’er, samt forløsning af disse ved hjælp af TBT.

 

UNDERVISERE

Lars Mygind og Rosalina Reiter


PRAKTISK INFO

Dato: mandag d. 02. november  kl. 10-17  tirsdag d. 03. november kl. 09-16

Adresse: Heilesen & Mygind, Hellerupvej 10, Baghuset 2. sal, 2900 Hellerup – 5 min. fra Hellerup St.

Gå gennem porten mellem nr 6 og nr 8 og når du kommer ind i gården, så drejer du til venstre og går ned forenden – her ligger et gult pakhus i 2 etager og det er her vi holder til på 2. sal. Der er møbeludstilling i stuen og på 1. sal. Vær opmærksom på at der ikke er parkering i gården men på de nærliggende vej.

Tilmelding: Heilesen & Mygind på kontor@mygind.dk eller tlf. 70 278 288