02
november
2020
10:00 — 17:00
Mygind Institute – Hellerup
Hellerupvej 10, gennem porten mellem nr 6 og 8

Hellerup, 2900 Danmark
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SAMSPILLET MELLEM METASUNDHED, TBT og PSYKOTERAPI

Dette kursus har fokus på at forene brugen redskaberne fra TBT/EFT og METAsundhed med empatisk nærvær og psykoterapeutisk skarphed. Hvordan er man både empatisk og procesorienteret med respekt for klientens verden og resultatorienteret i forhold til at afdække f.eks. et fysisk symptom, finde det bagvedliggende traume og får det forløst? Det handler om at skabe et organisk flow i den terapeutiske session hvorved klientens mulighed for at forståelse og forløsning maksimeres.

Når man forstår, hvordan METAsundhed og traumeforløsende teknikker hænger sammen, får man en unik mulighed for at støtte sig selv og sine klienter gennem forskellige symptomer.

Gennem demonstrationer og øvelser undervises der i, hvordan terapeuten bedst udnytter kombinationen af TBT og METAsundhed/metamedicin i den psykoterapeutiske ramme.

Der vil være demonstrationer og træning i at afdække overbevisninger, stress- og løsningstriggere, UDIN’er, samt forløsning af disse ved hjælp af TBT.

 

UNDERVISER: Nina Schiøtz


PRAKTISK INFO

Dato: mandag d. 02. november  kl. 10-17  tirsdag d. 03. november kl. 10-17

Adresse: Mygind Institute, Hellerupvej 10, Baghuset 2. sal, 2900 Hellerup – 5 min. fra Hellerup St.

Gå gennem porten mellem nr 6 og nr 8 og når du kommer ind i gården, så drejer du til venstre og går ned forenden – her ligger et gult pakhus i 2 etager og det er her vi holder til på 2. sal. Der er møbeludstilling i stuen og på 1. sal. Vær opmærksom på at der ikke er parkering i gården men på de nærliggende vej.

Tilmelding: Mygind Institute på kontor@mygind.dk eller tlf. 70 278 288