14
september
2017
14:00 — 21:00
19.500DKK
Alternaskolen
Østertorv 6, st. tv.

Skive,7800Danmark
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Psykosomatisk forståelse og analyse af symptomer og det at skabe en terapi plan.

En uddannelse, der vil forandre dit syn på sundhed, sygdom og mulighed for hurtigere helbredelse!

Vil du være blandt verdens bedste terapeuter/behandlere/sundhedspersonale? Så kan du have stor glæde af at gennemføre terapeut uddannelsen i METAsundhed.

METAsundhed bygger på menneskets ur biologi og bygger bro mellem følelser, oplevelser, overbevisninger, fysiske symptomer og psykiske ubehag/problemer. Som terapeut giver denne forståelse dig en mulighed for at give din behandling en anderledes holistisk tilgangsvinkel, som er meningsfuld for dine klienter. Når klienten forstår denne sammenhæng øges chancen for at der kan ske helbredelse på alle planer.

HVAD DU LÆRE

På denne uddannelse lærer du indenfor en terapeutisk ramme, at hjælpe klienter til at forstå deres sygdom i et METAsundhedsperspektiv samt at udarbejde en komplet terapiplan i forhold til de ting der afdækkes i METAsundhedsanalysen.

Du vil blive indviet i hvordan vi og vores hjerne har udviklet os, igennem evolutionen. Du vil få en større indsigt i hvorfor vi har udviklet de enkelte organer, der styres af et af de fire hjernelag, samt hvilket relæ der styrer hvilket organ.

Det vil gøre dig meget bedre til at forstå både din egen og dine klienters proces. METAsundhed/metamedicin er noget for dig, hvis du ønsker at forbinde videnskabelig præcision med selvansvar, selvforståelse og større bevidsthed.

KVANTESPRING

På denne uddannelse får du mulighed for at tage et kvantespring både som terapeut og menneske. Du lærer at finde triggere og UDINer, for derefter at lave den rette terapiplan til den enkelte. Uddannelsen foregår som en blanding af teori og praksis og der afsluttes med mundtlig eksamen og skriftlig prøve på sidste modul.

Endelig certificering sker når man har afleveret og fået godkendt 5 gode case historier.

Du vil under forløbet få udleveret den danske og engelske METAsundheds manual, hvor 200 organ- relaterede sygdomme vil være beskrevet, og hvilken fase samt biologisk årsag og eksempler på konflikt-temaer.

rsz_body_bg2

Uddannelsen varer 12 dage og består af 3 moduler af hver 4 dages varighed. Mulighed for overnatning.

Inden uddannelsen er det en forudsætning af man har taget grundkurset: “Kroppen – din intelligente ven” eller har set DVD’en med grundkursus i METAmedicin, der kan købes her.

Praktisk info

3 moduler af 4 dages varighed

Underviser: Lars Mygind og Sidse Brodersen

Pris: kr. 19.500,-

For at reserve din plads skal der betales et depositum på 5000 kr. ved tilmelding. Depositum refunderes ved framelding senest 1 måned før kursus start.

Overnatning: Kontakt Birte Mark +45 29 92 01 00 eller birte@alternaskolen.dk

AFBETALING

Alternativt er der mulighed for en afbetalingsordning, der løber over 12 måneder. Man kan sagtens komme i gang, med afdragsordning før de 12 måneder.

Der er mulighed for afdragsordning. Pr. afdrag koster 200 kr.

Skal du have uddannelsen genopfrisket, kan du tage hvert modul til kr. 4000,- eller hele uddannelsen for kr. 9750,- altså alle 3 moduler.

Uddannelsen er et obligatorisk modul på andet år af HM Psykoterapeut-uddannelsen.

Dato: 2017

Modul A: 14 – 17. september + Modul B: 26. – 29. oktober + Modul C: 30. november – 03. december

Tider er på alle moduler: dag 1: kl 14-21 – dag 2 kl. 10-18 – dag 3 kl 10-18 – dag 4: kl 9-15

Hvor: ALTERNASKOLEN – Østertorv 6, st. tv. 7800 Skive

METAsundhed/metamedicin - IMMA METAsundhed/metamedicin – IMMA

Uddannelsen er et obligatorisk modul på andet år af HM Psykoterapeut-uddannelsen.

Skal du have den genopfrisket så kan du tage pr. modul til 4000.- eller hele uddannelsen 9750.- for alle 3 moduler.

Vi tilbyder på alle vores kurser og uddannelser, en gratis og rentefri afdragsordning du kan læse mere her.

Ovennævnte pris gælder for de studerende, der tager modulet individuelt. Hvis man deltager på det fulde forløb af HM Psykoterapeut-uddannelsen, opnås en besparelse.

Tilmelding tlf 70 278 288 eller email kontor@mygind.dk

Har du spørgsmål til uddannelsen så kontakt Kosro Esmati, uddannelseskoordinator tlf. 31188158 eller mail kosro@mygind.dk


Om Sidse Brodersen
Billed Sidse
Underviser i METAsundhed

Med mange års erfaring i det etablerede behandlingssystem og som redaktør på den danske METAsundhedshåndbog bringer hun sin omfattende viden til kurser i METAsundhed.

Sidse er en kompetent og underholdende underviser, der gerne bruger sine egne META- historier til at formidle budskabet.