17
januar
2019
19:00 — 21:00
150DKK

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Glæd jer til tankefeltterapeuterne Christa og Janet åbner dørene op og byder velkommen til Lars Mygind, som kommer til Aalborg for at holde et lærerigt og samtidig underholdende foredrag om livet, latter og tankefeltterapi.

I løbet af foredraget vil Lars demonstrere brugen af TFT/EFT på frivillige fra publikum. Det er ikke ualmindeligt at angst og ”kroniske” smerter fjernes i løbet af kort tids banken.

Der vil efter foredraget være mulighed for at få en uformel snak med både Christa og Janet omkring brugen af Tankefeltterapi. Vi glæder os til at se jer.

Lars Mygind er Danmarks førende indenfor tankefeltterapi (TFT) og emotionel frihedsteknik(EFT). Som søn af Jytte Abildstrøm og bror til Peter Mygind fornægter familiens underholdningsgen sig heller ikke i Lars, der formår at levere sit budskab så de fleste får rørt lattermusklerne godt og grundigt.

Med en baggrund i 10 års ledererfaring indenfor erhvervslivet, 10 år som skuespiller og sin terapeutiske uddannelse har Lars siden 2000 levet som terapeut og coach.

Tankefeltterapi er en kombination af meridianstimulation som vi kender det fra akupunktur og almindelig samtaleterapi. I TFT/EFT bankes bestemte meridianpunkter mens personen fokuserer på det psykiske ubehag eller den fysiske smerte. Disse teknikker er uhyre effektive idet ca. 80% af de som behandles oplever en lindring af ubehaget på mindst 50%, mens ca. 30% oplever fuldstændig fravær af ubehag.

Foredraget koster 150,- kr. inkl. kaffe og kage. Billetter skal købes her KLIK HER
Tidspunkt: 17. januar 2019 kl. 19-21
Sted: Helsehuset Aalborg, Vesterbro 18, 9000 Aalborg