02
juni
2021
10:00 — 17:00
2.500DKK
Mygind Institute – Hellerup
Hellerupvej 10, gennem porten mellem nr 6 og 8

Hellerup, 2900 Danmark
Indlæser Begivenheder

Kropsterapi – HM psykoterapeut år 3 – Hellerup

 

I kropsorienteret psykoterapi er ideen at arbejde hen imod en integration af krop og psyke, følelse og intellekt. Gennem vores opvækst har mange af os været nødt til at gøre dele af vores krop og psyke ufølsom for at tilfredsstille krav fra omgivelserne og takle den smerte vi oplever. Summen af dissociation og tilbageholdt udtryk såsom længsel, vrede eller angst ligger stadig bundet i kroppen som muskelspændinger, underspændte muskler og ikke mindst fastlåste kropsholdninger.

 Med udgangspunkt i Bioenergetikken, arbejder vi med kroppens udtryk og teknikker til fysisk forløsning. Deltagernes trænes i at forstå de signaler, som klienten sender med sin krop og sit udtryk, og hvordan man gennem fysiske øvelser kan løse op for og forløse traumer. Der arbejdes med begreberne horisontal og vertikal grounding herunder 4 forskellige former til opnåelse af jordforbindelse samt hvordan følelserne kan rummes i kroppen. Malcolms Browns model om viljes og værens centrene gennemgåes herunder hvordan det falske selv spejles i kroppens struktur.

Forskellige øvelser fra Lowen og TRE øves og danner udgangspunkt for træning i denne form for psykoterapeutisk behandling.

Dagene vil veksle mellem teori og praktiske øvelser. Der vil kunne komme latter og gråd op når kroppen slipper gammelt ophobet energi, især hvis man ikke er vant til at lave kropsarbejde, hvilket er helt naturligt som en del af den terapeutiske træning, I er i.

 

Kurset er et obligatorisk modul på tredje år af HM Psykoterapeutuddannelsen, men kan også købes separat.

DATO: Onsdag den 2. og torsdag den 3. juni 2021

ADRESSE: Mygind Institute, Hellerupvej 10, Baghuset 2. sal, 2900 Hellerup – 5 min. fra Hellerup St.

Gå gennem porten mellem nr 6 og nr 8 og når du kommer ind i gården, så drejer du til venstre og går ned forenden – her ligger et gult pakhus i 2 etager og det er her vi holder til på 2. sal. Der er møbeludstilling i stuen og på 1. sal. Vær opmærksom på at der ikke er parkering i gården men på de nærliggende vej.

 

KURSUSTIDER: 10-17 begge dage

PRIS: KR 2.500

FORPLEJNING: Kaffe/te, vand og frugt. Frokost sørger man selv for.

UNDEVISER: Rosalina Reiter

 

Tilmelding: kontor@mygind.dk eller på tlf 70 278 288