08
august
2021
10:00 — 17:00
2750DKK
Mygind Institute – Tornby
Skovbrynet 1

Hirtshals, 9850
Lars Mygind
Indlæser Begivenheder

Klinisk EFT med Lars Mygind er en opdatering for personer med en TFT/EFT uddannelse i de seneste videnskabeligt dokumenterede teknikker. Du bliver opdateret i de 48 teknikker vi nu underviser i.

Det er et krav at have mindst 5 dages undervisning i enten tankefeltterapi eller EFT, da kurset ellers varer 4 dage.

Dato: 8-9 . august 2021 søndag kl 10-17 og mandag kl 9-16

Sted: Mygind Institute, Skovbrynet 1, Tornby, 9850 Hirtshals

Pris: DKK 2.750,00 ex moms og inklusiv logi i delt dobbeltværelse

Tilmelding: skriv til kontor@mygind.dk

De bedste terapeuter er dem der arbejder med skæringsfladerne mellem tanke, følelse, krop og energi og som til stadighed er optaget af at blive bedre indenfor deres felt. De genkender at uforløste traumer ligger til grund for vedvarende negative mønstre og selvsaboterende adfærd. TFT/EFT er en effektiv, simpel og hurtig teknik hvor det er muligt at opnå resultater med selv de tungeste problemstillinger.

 MG 8777 small 250

Der er på nuværende tidspunkt udført mere end 100 videnskabelige studier af TFT/EFT og du vil høre meget mere om dem på denne træning. Klinisk TFT/EFT er den evidensbaserede form for TFT/EFT, og den omfatter 48 teknikker.

Mange af dine klienter vil have hørt om TFT/EFT idet kendskabet hertil er vokset hastigt over de sidste 18 år. Hver måned søger mere end 5 millioner mennesker online på ”EFT tapping” og andre relaterede søgeord, mens de amerikanske websider om TFT/EFT med mest trafik, har mere end 2 millioner besøgende om måneden. Dette skyldes metodens effektivitet samt, at kendskabet hertil er blevet spredt fra mund til mund.

Ifølge den videnskabelige data der er produceret om TFT/EFT kan klinisk EFT/TFT opnå følgende resultater:

check sm greenReduktion af angst med 40%+ – nogle gange i blot en session (Clond, 2015)

check sm greenPTSD forløses i 84% af veteraner i løbet af 6 sessioner (Sebastian & Nelms, 2016)

check sm greenOvervægtige klienter lykkes ikke kun med vægttab – de bevarer vægttab på lang sigt (Stapleton et al., 2014)

check sm greenSymptomer på depression reduceres med 41% (Nelms & Castel, 2016)

check sm greenReduktion eller eliminering af stressrelaterede tilstande (Church, 2013a)

check sm greenOpfølgende studier viser at resultater for de fleste klienter er langsigtede (Church, 2013a)

check sm greenSmerter reduceres i gennemsnit med 2/3 i løbet af 30 minuttes behandling (Church & Brooks, 2011)

check sm greenSymptomer fra autoimmune sygdomme som psoriasis og fibromyalgi reduceres (Brattberg, 2011; Hodge & Jurgens, 2014)

check sm greenDer ses lignende resultater for grupper såsom stressramte, studerende og flygtninge (Boath et al., 2014; Church 2013a)

check sm greenTramatiske minder neutraliseres ved brug af “memory reconsolidation” (Church, 2013b)

check sm greenReduktion af stress hormoner som f.eks. cortisol (Groesbeck et al, 2017)

check sm greenRegulering af inflammation og gener forbundet med immunesystemet (Maharaj, 2016)

Som terapeut vil man gerne kunne give sine klienter disse resultater. Du har brug for en metode der er stabil og konsistent for alle dine klienter ift. at reducere den stress der ligger under de fleste sygdomme. Du har brug for en metode der på samme tid kan stimulere den følelsesmæssige og fysiske velvære. Du vil gerne opleve, at dine klienter trives, samtidigt med, at du selv oplever tilsvarende forbedring i din egen sundhed og livsglæde.

I løbet af de 2 dage som kurset varer kommer du igennem pensummet af klinisk TFT/EFT værktøjer. Der indgår mere end 4 timers praktiske øvelser under supervision samt demoer og feedback. Der indgår 48 moduler (24 pr. dag) hvor hvert modul bygger på det foregående, mange kender du i forvejen.

Kurset indledes med en grundig indføring i kroppens reaktioner på stress og hvordan ”film-teknikken” på systematisk vis reducerer den følelsesmæssige stress forbundet med traumatiske minder.  Du lærer også hvordan du mest effektivt kan arbejde med afhængigheder, fobi, smerter, depression og angst samt 3 forskellige metoder til at test effektiviteten af din terapi.

Herefter arbejdes der med 3 blide TFT/EFT-teknikker der kan anvendes i situationer hvor klienten oversvømmes af traumatiske minder eller følelser. Du lærer strategier til at håndtere problemstillinger, hvor traditionel terapi har måttet give op – issues som klienten har opgivet håbet om at få forløst, og hvordan du mest nænsomt slutter en session, selvom der stadig er arbejde at gøre. Du opdager også hvordan uhensigtsmæssige grundlæggende antagelser dannes i den tidlige barndom og hvordan man med TFT/EFT kan forløse disse.