20
juni
2022
10:00 — 17:00
3125DKK
Mygind Institute – Hellerup
Hellerupvej 10, gennem porten mellem nr 6 og 8

Hellerup, 2900 Danmark
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gestaltterapi – historisk Pearls og Yalom.

Kontaktmønstre – gennemgang af de seks kontaktmønstre der er beskrevet indenfor gestaltterapien, med udgangspunkt i de studerendes oplevelser. Gruppearbejde og rollespil.

Kontaktcirklen – gennemgang af kontaktcirklen og refleksioner over egne oplevelser i forhold til før kontakt – fuld kontakt – efter kontakt.

Kallibrering – hvordan kan vi blive gode til at ”mærke” klienter og blive ekstra opmærksom på de informationer der kommer fra denne uden projektioner.

Polariteter – Karpmanns trekant. Med udgangspunkt i Fiedländers ideer om at mennesket rummer en række polariteter taler vi om rigiditet og om hvad det vil sige at svinge pendulet fra en polaritet til en anden og om hvorvidt det sker med eller uden awareness. Vi ser på forskellige roller man kan indtage i sit liv/i forskellige situationer – offer – bøddel -redder dynamikken, såvel internt og i samspil med andre grupper. At blive spilfri gennem at blive mere bevidst.

Overføring, Modoverføring Projektiv identifikation i det terapeutiske rum. Begreberne gennemgåes og levendegøres gennem eksempler.

Der laves en del øvelser til de forskellige emner  og der arbejdes med egne udfordringer.

Moraløvelse hvor de studerende i grupper forholder sig til forskellige situationer der kan opstå imellem klient og terapeut – hvad er OK i relationen?

DATO: Mandag den 20. og Tirsdag den 21. Juni 2022

ADRESSE: Mygind Institute, Hellerupvej 10, Baghuset 2. sal, 2900 Hellerup – 5 min. fra Hellerup St.

Gå gennem porten mellem nr 6 og nr 8 og når du kommer ind i gården, så drejer du til venstre og går ned forenden – her ligger et gult pakhus i 2 etager og det er her vi holder til på 2. sal. Der er møbeludstilling i stuen og på 1. sal. Vær opmærksom på at der ikke er parkering i gården men på de nærliggende vej.

KURSUSTIDER: 10-17 begge dage

FORPLEJNING: Kaffe/te, vand og frugt. Frokost sørger man selv for.

PRIS: kr. 3.125,- inkl. moms

UNDEVISER: Rosalina Reiter

Ovennævnte pris gælder for de studerende, der tager modulet individuelt.

Hvis man deltager på det fulde forløb af MI Psykoterapeut-uddannelsen, opnås en besparelse.

Kurset er endvidere momsfrit for de studerende, som går på MI Psykoterapeut-uddannelsen.

Tilmelding: kontor@mygind.dk eller på tlf 70 278 288