25
juni
2022
10:00 — 17:00
31.000DKK
Mygind Institute – Hellerup
Hellerupvej 10, gennem porten mellem nr 6 og 8

Hellerup, 2900 Danmark
Linda Betsy Lauridsen
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

INTROMODUL TIL Mi PSYKOTERAPEUT

På dette intromodul møder du dine medstuderende og undervisere over 2 dage, mens du bliver  introduceret til uddannelsen.

Psykoterapiens historie i korte træk.

MI Psykoterapeut set i et bredere psykoterapeutisk perspektiv/styrker og svagheder.

Centrale begreber på uddannelsen.

Dannelse af træningsgrupper og tid til at være i grupperne hver dag. Disse grupper er også dem, man laver øvelser i på intromodulet.

Introduktion til supervision.

Introduktion og øvelser ud fra dybdeterapeutiske modeller.

Introduktion til dokumentation af timer.

Vi arbejder med at matche klienterne, kropsligt og sprogligt.

Vi arbejder med vores sanser og repræsentationer og måder hvorpå vi sorterer og prioriterer tidligere oplevelser som i dag er blevet til mønstre, overbevisninger og adfærd. Vi introducerer den tredelte hjerne og taler om overbevisninger, følelser og fysiske følte kroplige fornemmelser. Vi øver os i at forstå andres måder at opfatte og konkludere tidligere oplevelser på og respektere vores klienters oplevelser og konklusioner af og om verden som er subjektiv. Så vi kan forblive i vores egen verden med respekt for andres oplevelse af verden.

Vi skal vi se på hvad det vil sige at være psykoterapeut. Vi tager udgangspunkt i artiklen om Carls Rogers 6 betingelser og ”Om gestaltterapi” – drager paralleller til vores eget liv. Vi ser også på nogle af de grundlæggende aspekter, som i både personligt og fagligt kommer til at forholde jer til undervejs i hele uddannelsen.Vi ser på formålet med at lære psykoterapeutiske færdigheder på MIP-uddannelsen. Undervisningen foregår med øvelser, videoer og dialog i plenum og mindre grupper.

UNDERVISERE

Du vil møde flere undervisere på skift, Linda Lauridsen er gennemgående underviser.


PRAKTISK INFO

Dato: lørdag d. 25. juni kl. 10-17  til søndag d. 26. juni kl. 10-17

Adresse: Mygind Institute, Hellerupvej 10, Baghuset 2. sal, 2900 Hellerup – 5 min. fra Hellerup St.

Gå gennem porten mellem nr 6 og nr 8 og når du kommer ind i gården, så drejer du til venstre og går ned forenden – her ligger et gult pakhus i 2 etager og det er her vi holder til på 2. sal. Der er møbeludstilling i stuen og på 1. sal. Vær opmærksom på at der ikke er parkering i gården men på de nærliggende vej.

Tilmelding: Mygind Institute på kontor@mygind.dk eller tlf. 70 278 288