06
februar
2020
10:00 — 21:00
28000DKK

Indlæser Begivenheder

REJSEN STARTER HER – BLIV UDDANNET TIL EN AF DANMARKS BEDSTE TANKEFELT/EFT-TERAPEUTER I 

 

Dato: 6 – 20. februar 2020AT8V1518_web

På disse 15 dage lærer du det, der skal til for at blive en dygtig tankefelt/EFT-terapeut, samtidigt med at du får behandlet egne problemstillinger, under udvekslinger med dine medkursister. Undervejs får du rig lejlighed til at trække på Lars’ store erfaring i at behandle alle former for fysiske og psykiske ubehag.

Menneskeligt er det en fantastisk givende indre og ydre rejse hvor du bliver løftet til et helt nyt niveau.

Formålet med turen er at lære dig alle teknikkerne, gennem demonstration og teori, så du efter endt uddannelse
vil være i stand til, effektivt at aflæse og hjælpe alle, der vælger at gå i terapi.

Uddannelsen

Du vil blive undervist af Lars Mygind. Der er et eksamensmodul 27-28 april 2020 hvor du kan deltage online eller live i Hellerup.

Efter kurset kan du blive certificeret som tankefelt/EFT terapeut hos Heilesen & Mygind, når du har afleveret og fået godkendt 6 behandlingscases og minirapport.

Uddannelsen inkluderer 4 uddannelsesmoduler. Programmet er opbygget således, at der er 2 timers pause om eftermiddagen, hvor der er mulighed for fx afslapning, gå ture eller nyde en kop te. Femte modul eksamen er 27-28 april 2o20 i Hellerup, som kan tages online.


Fridag og faciliteter

Midt på ugen er der én undervisningsfri dag, hvor der er mulighed for at øve TFT/EFT, eller andre aktiviteter. (ikke inkluderet i prisen)

Krav for deltagelse er, at du skal have gennemført et 2-dages forløb med TFT/EFT, enten udbudt af os, eller en anden af os godkendt skole. Hvis du ikke har været på et, så anbefaler vi enten:

– et live kursus: datoer findes her: https://mygind.dk/kursus-i-tankefeltterapi-og-eft/

eller

på DVD eller online: https://mygind.dk/produkt/tfteft-grundkursus-paa-dvd-6-timer

Dato: 6 – 20. februar 2020

Start første dag kl.10:00 og slut sidste dag kl.16:00, dagsprogram er:

7-8 yoga og meditation
8-9 morgenmad
9-1230 undervisning
1230-1430 frokostpause
1430-18 undervisning
18-1930 aftensmad
1930 frivilligt aftenprogram

Pris pr. person i dobbeltværelse DKK 28.000 Enkeltværelse 2.000 DKK ekstra.

Den samlede pris for turen inkluderer ophold med fuldpension (primær økologisk vegetarisk kost) kaffe, te og vand, kursusmaterialer og undervisning.

Andet personligt forbrug er ikke inkluderet i prisen.

Vi anbefaler at man kører i bil sammen nogle stykker. Der vil blive sendt en deltagerliste en måned inden kurset, med henblik på dette, men det er op jer selv at arrangere samkørsel.

Deltagerantallet er begrænset til max. 18 kursister. Da vores ture er populære anbefaler vi, at tilmelding sker i god tid.

Ved tilmelding betales et depositum på 5000 kr. hvorved man har reserveret sin plads. Depositum refunderes ved framelding, senest 2 mdr før afgang. Restbeløb forfalder 30 dage før opholdet.

For tilmelding og yderligere oplysninger ring 70 278 288 el. email kontor@mygind.dk

Har du brug for at vide mere om uddannelsen venligst se mere her.Tidligere kursist udtalelser

Tak for en fantastisk ydre og indre rejse. Jeg føler, at jeg har rykket mig rigtigt meget på de 14 dage, både som terapeut, men bestemt også på det personlige plan. Jeg kan ikke erindre, at jeg tidligere har oplevet en så engageret formidler som dig, Lars.

Det mærkes tydeligt, at du brænder for det, og at du har lyst til at give ud over det, der oprindeligt er i pakken. Og så var det bare genialt, at Rosalina også var med. I komplementerer hinanden på en hel unik måde. Dejligt at have været en del af jeres første hold til Fuerteventura. Jeg håber, I vil lave flere rejser dertil, så andre også får fornøjelsen af stedet og ikke mindst samværet med jer.

Daniella Emilie Sophia Stendevad

Tak, for et fantastisk TFT kursus med jer; Lars og Rosalina. En del af mig og mine overvældende mange fysiske skader og traumer er opløst og forduftet i den rene luft på Fuerteventoura, -væk og borte, skyllet ud med TFT, rent kildevand og taget af Atlanterhavets bølger og Gud ske tak og lov for det og jeg er i slutningen af TFT kurset “genfødt” efter en lang række TFT-bank af jer og mine medkursister og under en fantastisk åndedræts øvelse, -ved solens opståen af havet og et mega grineflip, -genfødt i en bedre udgave af mig selv.

Tak, for jeres tålmodighed, kompetence og kærlige spark og støtte til heling af mine egne traumer og fortsatte udvikling som kompetent TFT behandler. Jeg erfarer at jeg som følge af det gennemførte 14 dages kursus er sikker i at hjælpe TFT klienter med at finde og opløse deres traumer og hjælpe dem ud på den anden side med genfundet balance, styrke og glæde, så de bliver rolige i tankerne, fredfyldte i følelserne og let i kroppen. Det skyller behageligt ind over mig med klienter, der ringer og bestiller tid til TFT behandlinger hos mig. Jeg er så taknemmlig for jeres kyndige oplæring i TFT. Tak, igen!

Kh BenteBilleder