06
april
2021
10:00 — 17:00
DKK6.125
Mygind Institute – Hellerup
Hellerupvej 10, gennem porten mellem nr 6 og 8

Hellerup, 2900 Danmark
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

PSYKOTERAPISK FORSTÅELSE OG KOMPETANCE


1. modul

Overordnet introduceres og trænes grundlæggende gestaltterapeutisk teori og værktøj til arbejdet i bl.a. de obligatoriske supervisionsgrupper og det at til at få/give feedback.

Formålet er at blive klogere på hvad gestalt er – hvordan den på væsentlige områder er en del af dit kommende psykoterapeutiske fundament – og ikke mindst hvordan teorien bruges i praksis.

Vi kigger også på, hvordan TFT/EFT og Gestalt fungerer sammen.

Det er vigtigt, at du har læst pensum inden modulerne, da vi ikke går bøgerne slavisk igennem, men har fokus på, hvordan teorien integreres i praksis.

De studerende opfordres til at lave/gentage alle øvelserne (fra begge moduler) selv – evt ved at tage det op i egenterapi eller med din studie/læse/øve-gruppe.

Meget af det, der skal læses til begge moduler på 1. år dag og til 2. modul senere på året lægger op til bl.a. Irvin Yalom’s bøger senere på uddannelsen.

2. modul

Vi arbejder med begreberne: at føle sig forkert, usund skam, lavt selvværd, mv. og hvordan det kan hænge sammen med værdier, manglende motivation, dårlige vaner og ubevidste overbevisninger, mv samt teknikker til at arbejde med disse temaer i praksis.

Vi trækker tråde til TFT/EFT’en og de gestaltterapeutiske teorier, vi arbejdede med på 1. modul og træner teknikker og teorier i praksis.

Vi arbejder med indre barnbegrebet – forståelse, teknikker og træning.

Kurset er et obligatorisk modul på første år af HM Psykoterapeut uddannelsen men kan også købes separat.


PRAKTISK INFO

Datoer:. 06.-07. april + 27.-28. september 2021

Underviser: Reg Psykoterapeut MPF Nina Schiøtz

Adresse: Mygind Institute, Hellerupvej 10, Baghuset 2. sal, 2900 Hellerup – 5 min. fra Hellerup St.

Gå gennem porten mellem nr 6 og nr 8 og når du kommer ind i gården, så drejer du til venstre og går ned forenden – her ligger et gult pakhus i 2 etager og det er her vi holder til på 2. sal. Der er møbeludstilling i stuen og på 1. sal. Vær opmærksom på at der ikke er parkering i gården men på de nærliggende vej.

Kursustider: 10-17

Forplejning: Kaffe/te, vand og frugt. Frokost skal man selv sørge for.

Pris: kr. 6.125,- inkl. moms

Ovennævnte pris gælder for de studerende, der tager modulet individuelt. Hvis man deltager på det fulde forløb af HM Psykoterapeut-uddannelsen, opnås en besparelse.

Kurset er endvidere momsfrit for de studerende, som går på HM Psykoterapeut-uddannelsen.

Tilmelding: kontor@mygind.dk eller på tlf 70 278 288