06
november
2021
10:00 — 17:00
DKK3.495
Mygind Institute – Hellerup
Hellerupvej 10, gennem porten mellem nr 6 og 8

Hellerup, 2900 Danmark
Indlæser Begivenheder

2 DAGES GRUNDKURSUS I TANKEFELTTERAPI OG EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUES (TFT/EFT)

Gennem en passende blanding af teori, praksis og demo behandlinger, bliver du fortrolig med denne meget simple metode, der kan bruges til behandling af alle former for problemstillinger, såvel mentale, emotionelle og fysiske.

BASISTEKNIKKERNE

På de 2 dage lærer du alle basisteknikkerne indenfor tankefeltterapi (TFT) og Emotional Freedom Techniques (EFT)

Du lære at behandle dig selv og dine nærmeste, for de mest gængse ubehag.

Efter kurset kan du få bevis på, at du har gennemført grundkurset.

Dette giver mulighed for at tage uddannelsen som tankefeltterapuet hos Dansk Skole for Tankefeltterapi.

INDEN KURSET

Inden kurset skal du have læst grundbog ”Tankefeltterapi og EFT” og set videoen ”Kom godt i gang med tankefeltterapi og EFT” – bogen sendes til dig med posten, videoen får du på et link så du kan streame denhttps://mygind.dk/produkt/bog-tankefeltterapi-og-eft og DVD/

UNDERVISER

Lars Mygind

143228814579686

PRAKTISK INFO

Dato: Lørdag d. 06. november kl. 10-17

Søndag d. 07. november kl. 9-16

Adresse: Mygind Institute, Hellerupvej 10, Baghuset 2. sal, 2900 Hellerup – 5 min. fra Hellerup St.

Gå gennem porten mellem nr 6 og nr 8 og når du kommer ind i gården, så drejer du til venstre og går ned forenden – her ligger et gult pakhus i 2 etager og det er her vi holder til på 2. sal. Der er møbeludstilling i stuen og på 1. sal. Vær opmærksom på at der ikke er parkering i gården men på de nærliggende vej.

Pris: Pris kr. 3.495,- inklusiv kaffe/te og vand

Betaling: Der betales et depositum på 500 kr ved tilmelding – restbeløbet senest 1 mdr. før kursusstart. Ved framelding senest 1 mdr før kursusstart returneres depositum.

Tilmelding: Mygind Institute på kontor@mygind.dk eller tlf. 70 278 288

KURSIST UDTAGELSER

Jeg har være på TFT begynderkursus hos Heilesen og Mygind i maj 2011. Jeg var en smule skeptisk, da jeg ankom. Jeg tænkte, at det kan da ikke være så simpelt, som det lyder til, og selvom jeg med min 15 års erfaring indenfor personlig udvikling anser mig selv som værende åben overfor nye metoder, så syntes dette at være lige simpelt nok. Men den skeptisk blev hurtigt dræbt af søde, sjove og behagelige undervisning. TFT-metoderne formidles på en autentisk måde, så hver deltager får størst mulig udbytte af de 2 dage. I dag bruger jeg de metoder dagligt i mit arbejde med mennesker der vil tilbage til livet , og jeg kan ikke bare varmt anbefale alle at tage et TFT kursus hos Heilesen og Mygind; jeg syntes at alle skal give sig selv den gave at lære disse simple og effektive redskaber, for nogle gange er det bare det simple, der virker.

Kathia Schierning stifter af Prana Mind Institute

Tak for et forunderligt intro kursus i Vejle forleden. Tror sørme, jeg er ved at fatte, hvordan det kan ske, at det hænger sammen. Bolette Tak for to fantastiske dage. Det har været en stor oplevelse at lære jeres teknikker lidt bedre at kende. Jeg var meget spændt inden jeg kom og følte mig hurtigt tryg ved de andre deltagere og ved den humoristiske og meget inkluderende undervisning.

Christine

Takket været ikke mindst den fine undervisning, fik jeg givet mig selv det kærlige spark bag i jeg trængte til…. :-)
Gitte