30
august
2022
19:00 — 20:30
Gratis
Mygind Institute
Hellerupvej 10, baghuset 2. sal

Hellerup, 2900 Danmark
Indlæser Begivenheder

Mygind Institute

DANMARKS BANEBRYDENDE PSYKOTERAPEUT UDDANNELSE – KOMBINERER KROPPENS INTELLIGENS, EPIGENETIK OG DEN KLASSISKE PSYKOTERAPI!

Kom til gratis introaften og hør om Danmarks banebrydende psykoterapeutuddannelse!

Vi er den første og eneste af slagsen i Danmark, hvis ikke i hele verden, der udbyder en kombination af Tankefeltterapi og Emotionel Frihedsteknik, METAsundhed, Transbiologisk Traumeterapi, alt spundet ind i den klassiske psykoterapi.

“Mi psykoterapeut er en aldeles unik terapeutisk uddannelse, som kommer hele vejen rundt med fokus på traumeforløsning. Uddannelsen blander samtale, traumeforløsning, psykosomatik, østens lære om kroppens energisystem og epigenetikken. Kombinerer med den klassiske psykoterapi (særligt gestalt og kropsterapi), bliver du efter endt uddannelse i stand til, effektivt at aflæse og hjælpe de fleste, der vælger at gå i terapi.”

HMP Danmarksbanebrydende psyk

HVIS DU SVARE JA PÅ DE 3 FØLGENDE SPØRGSMÅL –  Skal du med til den gratis introaften og høre mere om HM psykoterapeut uddannelsen!

  1. Du har lyst til at lære, skarpe terapeutiske værktøjer?
  2. Du drømmer om at gennemgå en transformerende og personlig udviklingsproces, der vil gøre dig til den bedste udgave af dig selv?
  3. Du vil gerne blive en succesfuld og dygtig terapeut, som møder og arbejder med sine klienter på en etisk forsvarlig måde, med høj faglig standard,  så du dermed skaber livsændrende forandringer i dine klienters liv?


KUNNE DU SVARE JA 3 GANGE?

Tilmeld dig denne gratis introaften, med dit navn og telefonnr til Kontor@mygind.dk eller fastnet 70 278 288

VIDSTE DU?

  • At man med TFT/EFT kan behandle både fysiske og psykiske symptomer effektivt og med varige resultater?
  • At der i Den psykosomatiske traumemodel er en logisk forklaring på symptomer og sygdomme?, at de udspringer fra følelsesmæssige konfliktchok? at selvværdet sidder i bevægeapparatet?  at eksem handler om seperationskonflikt?
  • At der i TBT er mere end 20 forskellige slags traumetyper, og at der til hver og en er en bestemt teknik til forløsning?
  • At man som Mi psykoterapeut, bliver en overvejende resultatorienteret psykoterapeut, der kan balancere brugen af forløsningsværktøjer, med det at være tilpas procesorienteret.
  • At man som Mi Psykoterapeut har mulighed for at blive registreret psykoterapeut

Kom og høre meget mere om denne unikke og banebrydende psykoterapeutuddannelse.

Endelig optagelse på uddannelsen, sker efter en forudgående samtale med Lars Mygind, Rosalina Reiter eller Linda Lundgaard.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og besvare dine spørgsmål!


PRAKTISK INFO


DATO OG TID

Torsdag  d. 30. august kl. 19:00-20:30

ADRESSE
Mygind Institute, Hellerupvej 10, Baghuset 2. sal, 2900 Hellerup – 5 min. fra Hellerup St.

Gå gennem porten mellem nr 6 og nr 8 og når du kommer ind i gården, så drejer du til venstre og går ned forenden – her ligger et gult pakhus i 2 etager og det er her vi holder til på 2. sal. Der er møbeludstilling i stuen og på 1. sal. Vær opmærksom på at der ikke er parkering i gården men på de nærliggende vej.

Medbring indesko eller sokker da udesko stilles ved døren.

Der serveres kaffe/te, vand

ONLINE på Zoom:

ZOOM tilmelding på forhånd på dette link:
Registration URL: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMldeGorDIrE93sZdeVDiiAJgI2VShC7pgT


TILMELDING og SPØRGSMÅL

Til Kontor@mygind.dk eller 70 278 288


FORENINGEN AF DANSKE PSYKOTERAPEUTER
Mi psykoterapeut uddannelsen er godkendt af Foreningen af Danske Psykoterapeuter (FaDP)

Det sikre dig en garanti for, at vores psykoterapeut uddannelse overholder alle krav, der stilles til en eksamineret psykoterapeut uddannelse.

Læs mere om betingelser for godkendelse og optagelse: http://fadp.dk/om/formaal/

FADP-LOGO-300x80