21
januar
2021
10:00 — 17:00
1.250DKK
Mygind Institute
Hellerupvej 10, baghuset 2. sal

Hellerup, 2900 Danmark
Marianne Palm
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vi har indbudt Marianne Palm, biopat/naturopath ibm og phytoterapeut til at komme og fortælle om ernæringens finurligheder, hvad man kan bruge af støtteterapi indenfor fx vitaminer, mineraler, fedtsyrer, urter etc.

Marianne vil gennemgå de 10 mest almindelige vitaminer, mineraler og fedtsyrer, hvordan man opdager mangeltilstande, hvilke doser man skal tage og hvordan man tester sig frem til de optimale doser. Der vil være mulighed for at sende spørgsmål til Marianne Palm inden dagen.

Til daglig af Marianne Palm leder af Institut for Biologisk Medicin og chefredaktør på sund-forskning.dk, et magasin om meget af det, hvad der rører sig i den komplementære verden.

For at Marianne kan gøre dagen helt unik, må du meget gerne sende spørgsmål til hende på marianne.palm@sund-forskning.dk. Så vil alle jeres spørgsmål danne rammen for en undervisningsdag, tilrettelagt så du får noget brugbart med hjem til dig selv, din familie og dine klienter.

Dato og tid: Torsdag den 21. januar kl 10-17

Hvor: På Zoom, der er max plads til 5 personer i Helleup såfremt vi overhovedet møder op.

Mygind Institute, Hellerupvej 10, Baghuset 2. sal, 2900 Hellerup – 5 min. fra Hellerup St.

Gå gennem porten mellem nr 6 og nr 8 og når du kommer ind i gården, så drejer du til venstre og går ned forenden – her ligger et gult pakhus i 2 etager og det er her vi holder til på 2. sal. Der er møbeludstilling i stuen og på 1. sal. Vær opmærksom på at der ikke er parkering i gården men på de nærliggende vej.

Underviser: Marianne palm

Der serveres kaffe/te og vand på stedet, mens du selv skal medbringe frokost.

Medbring evt. indendørs sko eller sokker da udesko stilles ved døren.

Pris kr. 1.250.- ex moms (for HMP studerende er prisen kr 500)

Tilmelding: kontor@mygind.dk eller tlf 70 278 288