20
november
2022
10:00 — 17:00
DKK3.495
Mygind Institute – Hellerup
Hellerupvej 10, gennem porten mellem nr 6 og 8

Hellerup, 2900 Danmark
Indlæser Begivenheder

DIN INTELLIGENTE KROP 2-DAGES GRUNDKURSUS I METASUNDHED – ER DU KLAR?


Dato og tid: Søndag 20. November  kl. 10-17 og Mandag 21. November kl. 9-16

Hvor: Mygind Institute, Hellerupvej 10, Baghuset 2. sal, 2900 Hellerup – 5 min. fra Hellerup St.

Gå gennem porten mellem nr 6 og nr 8 og når du kommer ind i gården, så drejer du til venstre og går ned forenden – her ligger et gult pakhus i 2 etager og det er her vi holder til på 2. sal. Der er møbeludstilling i stuen og på 1. sal. Vær opmærksom på at der ikke er parkering i gården men på de nærliggende vej.

Underviser: Lars Mygind

Der serveres kaffe/te og vand på stedet, mens du selv skal medbringe frokost.

Medbring evt. indendørs sko eller sokker da udesko stilles ved døren.

PraktiskVi anbefaler at kursisterne har læst eller lyttet   “METAsundhed – afkod kroppens intelligens” af Johannes R. Fisslinger og Lars Mygind, som du modtager som lydbog/e-bog og/eller “Forstå kroppens intelligens” af Johannes R. Fisslinger og Lars Mygind og/eller “Din intelligente krop” af Susanne Billander og/eller “Fra Kræft til kraft” af Dagfrid Kolås, Bent Madsen og Trine Helgerud. Kan købes i webshoppen

Pris kr. 3.495,- inklusiv kaffe/te og vand

Betaling: Der betales et depositum på 500 kr ved tilmelding – restbeløbet senest 1 mdr. før kursusstart. Ved framelding senest 1 mdr før kursusstart returneres depositum. Merkur Bank reg: 8401 konto: 4206548

Tilmelding: kontor@mygind.dk eller tlf 70 278 288

 


ET KURSUS DER VIL FORANDRE DIT SYN PÅ SUNDHED, SYGDOM OG MULIGHEDERNE FOR HURTIGERE HELBREDELSE!

På dette kursus kan du lære at forstå din intelligente krop og udnytte dine medfødte evner til selvhelbredelse. På denne måde kan du blive fri for angst, frygt og bekymring om sygdom og skabe balance mellem krop, sind og sjæl.

EFTER KURSET VIL OPNÅ EN DYBERE FORSTÅELSE FOR

  • Hvad det er din krop fortæller dig når den er syg
  • Hvad dine følelser og tanker betyder for din sundhed og sygdom
  • At der kan være skjulte gaver i sygdom

INDHOLD

Du vil komme til at lære de bagvedliggende årsager til sygdomssymptomer med de to grundlæggende faser: Stressfasen og Regenerationsfasen.

Vi arbejder med forbindelsen mellem krop, sind, hjerne og miljø, følelsesmæssige konflikter som årsag til symptomer, hvordan biologien anvendes i forbindelse med f.eks. kræft, astma, hovedpiner, eksem, forkølelse, tandpine, rygproblemer m.m. og med praktiske eksempler. Vi vil øve enkle metoder til at få bagvedliggende følelser frem og hændelser, som fører til symptomer.

Denne viden er et uvurderligt supplement til traditionel behandling og andre terapiformer. Du går hjem med en forståelse for at din krop er en intelligent samarbejdspartner og ven som kan vise vejen til større balance og livskvalitet.

rsz_body_bg2

Kurset henvender sig til alle, som er interesseret i egen og/eller andres sundhed, og er godkendt som grundkursus til METAsundhed practitioner-uddannelsen (for dig, som ønsker at gå videre).

Desuden giver kurset 16 RAB point.

Vi anbefaler at kursisterne har læst eller lyttet “Din intelligente krop” af Susanne Billander og/eller “Fra Kræft til kraft” af Dagfrid Kolås, Bent Madsen og Trine Helgerud. Kan købes i webshoppen

KURSIST UDTAGELSER

“Jeg er blevet så glad for min krop
“Det har styrket min tro på at jeg kan helbrede mig selv”
“Meget inspirerende
-Kompetente undervisere
“Det var lige så spændende som forventet
“Nu ved jeg hvilke spørgsmål jeg skal stille på hospitalet”
“Det hele har været godt – det er gået op i en højere enhed”

“Jeg har fået klarhed om de temaer jeg tumler med”
“Jeg har fået vendt op og ned på alt ting og et nyt syn på mine småskavanker”