07
juni
2022
10:00 — 17:00
2.500DKK
Mygind Institute – Hellerup
Hellerupvej 10, gennem porten mellem nr 6 og 8

Hellerup, 2900 Danmark
Indlæser Begivenheder

I tankefeltterapi/EFT er spørgeteknikken afgørende for at opnå de bedste resultater. Årsagen er at det er dialogen, der holder klientens fokus fast på ubehaget, mens behandlingen står på.

Denne dag skal vi øve os i at lytte og spørge samt udvikle vores intuition. Vi kan alle vokse og videreudvikle os i denne disciplin.

Vi vil udforske samtalens psykologiske aspekter herunder de mekanismer og samspilsmønstre, som aktiveres i løbet af sessionen som for eksempel klientens følelser og deres indvirkning på samtalen, modstand, overføring, modoverføring og projektiv identifikation.

Facilitering af samtalen 

I løbet af de 2 dage, vil vi se på hvilke elementer den professionelle samtale indeholder i en blanding af oplæg, plenum, øvelser og indirekte/direkte supervision. Vi træner, hvordan vi kan facilitere en samtale, holde kontakten og evnen til at være i processen, således at de optimale betingelser for behandlingen er til stede. Som tankefeltterapeut er det vigtigt at spørgepaletten er så bred som mulig, da forskellige typer spørgsmål hjælper din klient rundt i sit ubehag, alt imens du kan behandle med tankefeltterapi. Vi træner spørgeteknikker, kreative spørgsmål, intuition og aktiv lytning.


Praktisk info

Dato: d. 7. – 8. juni

Kursustider: 10-17.00 begge dage

Adresse: Mygind Institute, Hellerupvej 10, Baghuset 2. sal, 2900 Hellerup – 5 min. fra Hellerup St.

Gå gennem porten mellem nr 6 og nr 8 og når du kommer ind i gården, så drejer du til venstre og går ned forenden – her ligger et gult pakhus i 2 etager og det er her vi holder til på 2. sal. Der er møbeludstilling i stuen og på 1. sal. Vær opmærksom på at der ikke er parkering i gården men på de nærliggende vej.

Underviser: Nina Schiøtz

Forplejning: Kaffe/te, vand og frugt. Frokost sørger man selv for.

Pris: kr. 2.500,-

Ovennævnte pris gælder for de studerende, der tager modulet individuelt. Hvis man deltager på det fulde forløb af MI Psykoterapeut-uddannelsen, opnås en besparelse.

Kurset er endvidere momsfrit for de studerende, som går på MI Psykoterapeut-uddannelsen.

Tilmelding: kontor@mygind.dk eller på tlf 70 278 288