19
marts
2022
10:00 — 17:00
4.500DKK
Mygind Institute
Hellerupvej 10, baghuset 2. sal

Hellerup, 2900 Danmark
Christine Erritzøe og Sonni Hinze
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

BLIV DYGTIG OG SIKKER, NÅR DU BEHANDLER BØRN

KURSUS: BØRNETERAPEUT MED TFT/EFT-TERAPI

NYE TEKNIKKER OG OVERVEJELSER I BEHANDLING AF BØRN

Børn i EFT-terapi. Nye teknikker og overvejelser i behandling af børn.

Her er så en UNIK overbygnings-uddannelse til dig, som behandler børn. Brænder du ligesom os for at behandle børn i din klinik, og ønsker du at fylde din værktøjs-kasse op med endnu flere værktøjer, så er Børn i EFT-terapi det helt rigtige kursus for dig.

Overbygningskurset til børn kræver at du allerede er uddannet tankefeltterapeut, da TFT/EFT er basis i denne overbygningsuddannelse.

På uddannelsen bliver du blandt andet undervist i kropssprog, interview, læringsstile, ordforståelse, ordblindhed og tegneterapi.

En ting er sikkert, vi løfter niveauet for undervisning i Børn og EFT til en ny høj standard i Danmark.

Undervisere: Sonni Hinze og Christine Erritzøe
Sonni og Christine er begge uddannet psykoterapeuter på Mygind Institute, som har landets største faglighed i EFT/tankefeltterapi og andre banebrydende traumeforløsende teknikker.

Dato: 19-20. marts og 28-29. maj kl 10-17 alle dage

Pris: 4.500,00 Kr.

TILMELDING: kontor@mygind.dk eller på tlf 70 278 288

ADRESSE
Mygind Institute, Hellerupvej 10, Baghuset 2. sal, 2900 Hellerup – 5 min. fra Hellerup St.

Gå gennem porten mellem nr 6 og nr 8 og når du kommer ind i gården, så drejer du til venstre og går ned forenden – her ligger et gult pakhus i 2 etager og det er her vi holder til på 2. sal. Der er møbeludstilling i stuen og på 1. sal. Vær opmærksom på at der ikke er parkering i gården men på de nærliggende vej.

Medbring indesko eller sokker da udesko stilles ved døren.

Der serveres kaffe/te, vand og eventuelt lidt snacks – frokost står man selv for.

Bliv TFT/EFT børneterapeut – læs hvad tidligere kursister siger om forløbet:

Kære Sonni og Christine
Tak for nogle fantastiske og meget lærerige dage. I supplerer hinanden så godt, er så vidende, kompetente, nærværende i jeres undervisning.
I er meget på og tilgængelige også i pauserne og bidrager i den grad til den gode stemning.
Håber I laver et nyt kursus jeg kan deltage på.
Knus Carla
Kære Christine & Sonni 😍
Tusind Tak for et par inspirerende weekender.
Dejligt at I udviser stort engagement & man kan føle jeres entusiasme & at I brænder for det I skal videreformidle til os kursister. IngeTusind tak til jer for 2 fantastiske weekends ❤ virkelig inspirerende glæder mig til at komme igang med det hele.
Maria
Er fyldt super godt op efter en god oplevelse med at blive blive klogere og dygtigere som TFT/EFT børneterapeut….Kan med glæde se tilbage på et, spændende forløb med inspirerende indlæg, effektive indspark, gode tips og masser af lærelyst og Unikt Engagement fra alle 😃😃😃
Tak for god undervisning, mundgodter, og spændende dage med at lære og blive dygtigere til at bidrage til børn, unge og deres voksne i baghuset på Hellerupvej 🙏
Kh
Gitte 1
Kære Sonni og Christine Tak for nogle fantastiske og meget lærerige dage. I supplerer hinanden så godt, er så vidende, kompetente, nærværende i jeres undervisning. I er meget på og tilgængelige også i pauserne og bidrager i den grad til den gode stemning. Håber I laver et nyt kursus jeg kan deltage på 💜🍀knus Gitte 2